четвер, 02 січня 2020 13:55

Лободу висміяли за відверте вбрання
5

Співачка Світлана Лобода вибрала для новорічного виступу вкрай відвертий наряд, який ледь прикривав інтимні місця співачки. Знімки й відео з новорічного виступу зірка показала на своїй сторінці в Instagram.

На фото Лобода постає перед камерою у відвертому вбранні – шматки тканини ледь прикривають груди співачки. Такі ж клапті створюють щось схоже на коротку спідницю. Образ співачка доповнила великим крислатим капелюхом з бахромою і рукавами-лампасами.

instagram.com/lobodaofficial
instagram.com/lobodaofficial
instagram.com/lobodaofficial
instagram.com/lobodaofficial
instagram.com/lobodaofficial

Не всім шанувальникам сподобався відвертий образ Лободи. Дехто з них відзначив, що на костюм артистки явно не вистачило тканини, інші – що надмірна сексуальність видається вульгарною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Фу, гидота" – Ані Лорак приїхала підкорювати українську сцену

Світлана Лобода завжди просить у організаторів своїх концертів новий чайник і щонайменше 2 охоронців. Усі вимоги Лободи вмістилися на 15 сторінках. Літає Світлана тільки бізнес-класом. Номер у готелі – президентський люкс. Авто має бути тільки Rolls-Royce або Maybach не старше 2 років, всюди вай-фай, в гримерці – напої та закуски з "ресторанною подачею". З напоїв Лобода вимагає італійське вино 12-річної витримки і шампанське Dom Perignon.

Зараз ви читаєте новину «Лободу висміяли за відверте вбрання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі