Ексклюзиви
понеділок, 02 грудня 2019 11:32

"Фу, гидота" - Ані Лорак приїхала підкорювати українську сцену

"Фу, гидота" - Ані Лорак приїхала підкорювати українську сцену
Ані Лорак виступила в Києві на новорічному концерті. Фото: instagram.com/anilorak

Українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і працює в Росії, виступила в Києві.

Артистка взяла участь у новорічному концерті телеканалу "Інтер" "Головна ялинка країни", який покажуть 31 грудня. Зйомки відбулися в Національній опері України, передає КП.

Під час виступу Лорак виконала дві пісні з нового альбому "За мечтой" - "Я бы летала" і "Мы нарушаем". Після виступу зал аплодував їй протягом декількох хвилин.

"Спасибі, мої кохані! Будьте щасливі, будьте коханими, нехай Новий рік виконає всі ваші найзаповітніші бажання. З Новим роком!", - сказала зі сцени Лорак, витираючи сльози.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Живого обличчя нема: Лорак вжахнула новими фото

Однак у коментарях під відео на YouTube реакція на виступ Лорак була не така позитивна: "Ее поезд ушел. Она уже совсем неинтересная", "Нет ей места среди нормальных людей", "Фу гидота!", "Приехала в Киев украинка и поздравляла всех с новым годом на русском", "И кто её только слушает и смотрит".

До речі, крім Ані Лорак, у зйомках "блакитного вогника" також взяла участь Світлана Лобода.

Подібна реакція на виступ Лорак була в листопаді 2017 року. Тоді співачка стала спеціальною гостею на концерті "FREEDOM BALLET 15 років" в Палаці "Україна", присвяченому ювілею танцювального колективу. Її ім'я не було заявлено на афіші, а глядачі, які чекали побачити артистку на сцені обдарували її бурхливими оваціями.

Зараз ви читаєте новину «"Фу, гидота" - Ані Лорак приїхала підкорювати українську сцену». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути