понеділок, 04 травня 2009 15:35

Лобода непристойно поводилася на сцені (ФОТО)
12

Сестра та мати Лободи прийшли побажати співачці успіху
Перед від"їздом до Росії на "Євробачення" українська учасниця конкурсу влаштувала вечірку "Проводи Світлани Лободи в Москву". На неї співачка запросила своїх друзів, колег і почесних гостей, хоча зірок українського шоубізу прийшло один, другий та й усе.

Між тим, як писала Gazeta.ua, вчора в спорткомплексі "Олімпійський" у Москві почалися перші репетиції учасників "Євробачення-2009". Першими оновлену сцену спорткомплексу випробували представники 9 країн, що увійшли до півфіналу.

За даними організаторів, сцена Олімпійського оснащена найсучаснішим устаткуванням. Під час її монтажу встановлено 2,5 кілометра наднових світлодіодних екранів. Крім того, у кожного концертного номеру своє оформлення. Причому, якщо Патрісії Каас декорації не знадобилися зовсім, то представниця України Світлана Лобода влаштує справжнє циркове шоу з ефектним акробатичним номером. Кожен з 42 конкурсантів проведе по дві індивідуальні репетиції тривалістю в 40 хвилин в період з 3 по 10 травня. Нагадаємо, у фіналі конкурсу вже автоматично значаться Франція, Німеччина, Іспанія, Велика Британія, а також країна-господиня "Євробачення - 2009". Її цього року представляє 21-річна українка Анастасія Приходько. Другий півфінал, де виступатиме Світлана Лобода, призначено на 14 травня. Фінал - на 16 травня.

За матеріалами ТаблоID, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Лобода непристойно поводилася на сцені (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі