четвер, 18 листопада 2010 13:48

Лілія Подкопаєва отоварюється разом із Ані Лорак

Лілія Подкопаєва отоварюється разом із Ані Лорак

Олімпійська чемпіонка Лілія Подкопаєва зізналася, що купує одяг в американських бутіках не може витратити на сукню від відомого французького кутюр'є €30 тисяч.

"Я підбираю одяг, щоб він мені подобався й був зручний. Річ у тім, що в Україні просто немає таких великих світських заходів, щоб купувати вбрання, наприклад, у кутюр'є Стефана Роллана, який нещодавно гостював в Україні, вартістю €30 тисяч", - розповіла спортсменка.

За словами Подкопаєвої, вона не придбала б одежу за таку суму, навіть якщо б хотіла.

"Я б підібрала б щось значно дешевше, але не гірше. Я вважаю, що ще не доросла, аби витрачати такі гроші на вечірні сукні, я знайшла б їм інше застосування", - розповіла Подкопаєва.

Спортсменка воліє купувати речі в Америці, за її словами, там ціна і якість відповідні.

"Я отоварююсь абсолютно в різних магазинах. До речі, буває, балую себе й одягом від українських дизайнерів. А що стосується світових брендів, то мені подобається американська марка GAP - вони випускають як вечірній, так і повсякденний одяг, і мене це влаштовує", - наголосила Подкопаєва.

Чемпіонка полюбляє ходити по магазинах з українською співачкою Ані Лорак, з якою дружить вже багато років.

" Ми обожнюємо магазин Spazio. Ми обходимося без допомоги консультантів, підказуємо одна одній, що підходить, а що ні. А якщо нам важко з вибором, то телефонуємо ще одній нашій подрузі, яка часто виступає як стиліст - Тетяні Коваленко", - зізналася Лілія.

Подкопаєва також підкреслила, що не з тих жінок, які не замислюючись, витрачають гроші або не контролюють процес витрат.

Нагадаємо, що Ані Лорак хрестила сина Лілії Подкопаєвої і Тимофія Нагорного Вадима.

Е-motion

Зараз ви читаєте новину «Лілія Подкопаєва отоварюється разом із Ані Лорак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі