вівторок, 05 жовтня 2010 12:02

Ані Лорак хоче взяти приклад з Анджеліни Джолі
6

Співачка відсвяткувала своє 32-річчя на Кіпрі
Фото: Фото: e-motion.tochka.net
Чоловік Мурат дивно реагував на Лорак з ножем в руках
Компанія веселилась на повну
Серед гостей був присутній і Філіп Кіркоров
Співачка довго вибирала, що замовити

Відома українська співачка Ані Лорак в серпні відсвяткувала річницю з дня весілля. Якщо вірити словам зірки, то її медовий місяць досі не скінчився. У стосунках дівчини з чоловіком панує повне взаєморозуміння, не дивлячись на деякі відмінності в питаннях віри. Зараз подружжя будує плани щодо потомства. Причому Ані заради цього не збирається залишати шоу-бізнес надовго.

Відразу після весілля співачки в ЗМІ ходили чутки, що Лорак вагітна і скоро стане мамою. Ті розмови виявилися звичайною газетною качкою. Насправді учасниця "Євробачення-2008" тільки планує завести чарівного малюка, про що повідала нещодавно в своїй бесіді з журналістами.

Недавно дівчина відзначила своє 32-річчя. Її чоловік Мурат вирішив не сушити голову і підійшов до вибору подарунка для коханої просто.

"Мурат подарував мені прекрасну каблучку, мені було дуже приємно отримати її, вона з білого золота, а ще на ньому є діаманти", - розповіла Ані Лорак.

"Ну звісно! Я думаю, що кожна жінка рано чи пізно хоче дітей. І я не виключення. Кар'єра - не перешкода для народження малюка. Виходячи з прикладу Анджеліни Джолі можна сказати, що їй не перешкодило материнство, кар'єра ще більше розвивалася, розвивається зараз. Я впевнена, що сучасна жінка просто зобов'язана уміти поєднувати і роботу, і виховання дітей. Принаймні особисто я спробую", - розповіла співачка.

"Ми з чоловіком чудово живемо, тому що наша релігія - кохання. А воно допомагає знаходити спільну мову. Це найпрекрасніше почуття. Любов до чоловіка, до публіки, до життя, до природи. Просто встаєш - і позитив. І що б не трапилося - усмішка, настрій, підбори, зачіска - і ти королева. Я обожнюю підбори, тому що вони додають особливий настрій", - підкреслила співачка.

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак хоче взяти приклад з Анджеліни Джолі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі