вівторок, 04 жовтня 2011 17:00

Лікарі поставили Наталі Корольовій страшний діагноз

Лікарі поставили Наталі Корольовій страшний діагноз

Наташа Корольова небезпечно хвора. На думку медиків, у популярної співачки можуть розвинутися незворотні реакції організму.

Хто б міг подумати, що нешкідлива алергія може стати справжнім лихом і навіть змінити життя. Але саме таке нещастя сталося з відомою співачкою Наташею Корольовою.

Наташа з 25 років мучиться алергією на пилок рослин, але з кожним роком проблеми з носоглоткою збільшуються, а лікування затягується. В результаті співачка вирішила звернутися до лікарів, які поставили їй страшний діагноз: якщо вона буде продовжувати вести той спосіб життя, який веде, тобто відвідування вечірок і, як наслідок, безладний прийом їжі, якщо не сяде на спеціальну дієту, то її алергія, яка, як з'ясувалося, зовсім не алергія, а серйозне порушення імунітету, може призвести до аутоімунних захворювань.

Іншими словами, організм Корольової почне виробляти клітини-вбивці, які будуть знищувати не тільки хворі, але і здорові клітини. Лікарі порекомендували Наташі дієту, що виключає, як передає журнал "Тайны звезд", всі продукти, що містять в собі небезпечні для організму алергени: червоні фрукти, моркву, цитрусові. Ну і заодно заборонено вживати смажене, копчене і солодке. А також лікарі порадили Корольовій займатися спортом.

Наташа злякалася і послухала порад лікарів. Деякий час тому вона виключила з харчування всі шкідливі продукти, зайнялася спортом і стала виглядати ще красивіше. Але незабаром Корольова зрозуміла, що не може жити "стерильно", що вечірки, смажене-солодке-жирне їй просто необхідні.

Вона зізналася, що потайки, з подружками дозволяє собі розслабитися. Лікарі, дізнавшись про це, лише відмітили, що якщо Корольова і далі буде собі дозволяти розслаблятися, то завдасть своєму організму непоправної шкоди.

Зараз ви читаєте новину «Лікарі поставили Наталі Корольовій страшний діагноз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі