пʼятниця, 11 листопада 2022 15:43

Леся Нікітюк розкрила секрет про участь у "Холостячці"

Леся Нікітюк розкрила секрет про участь у "Холостячці"
Леся Нікітюк мож скоро взяти участь у "Холостячці". Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Телеведуча Леся Нікітюк може стати новою головною героїнею "Холостячки".

Після сезону з Ксенією Мішиною глядачі просили взяти Нікітюк. Телеведуча спочатку віджартовувалася, і другий сезон зняли зі Златою Огнєвіч.

Нещодавно Нікітюк відповіла на питання підписників у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Злата Огнєвіч вперше зізналася, чому обрала столичного підприємця на "Холостячці"

"Хочу побачити вас у ролі "Холостячки", але десь я читала, що продюсери сказали, начебто ви назвали величезний гонорар за участь, і вони мусили піти геть", – спитала одна з фанаток.

Нікітюк заперечила.

"Боже, бідні продюсери. Як мені шкода. Як же так, яка я скотина, назвала такий гонорар – 200 гривень в день. Це сумашедші гроші. Проєкт "Холостячка", я натякну, якщо ви дослухаєте це довге повідомлення. Проєкт "Холостячка" зі мною в головній ролі буде. І зовсім скоро", – сказала вона у голосовому повідомленні.

Фінальний 12-й випуск романтичного реаліті "Холостячка" показали 3 грудня. За серце героїні другого сезону Злати Огнєвіч боролися троє учасників у фіналі: Дмитро Шевченко, Андрій Задворний і Роман Свечкоренко.

У фіналі стало відомо, що Огнєвіч обрала Задворного. Він - 32-річний столичний підприємець. За освітою - юрист. Та довго в професії він не затримався. Задворний купив верстати і відкрив цех із виробництва розвиваючих іграшок для дітей. Зараз його компанія продає іграшки по всій Україні і за кордон.

Після проєкту пара була разом 1,5 місяця.

Зараз ви читаєте новину «Леся Нікітюк розкрила секрет про участь у "Холостячці"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі