четвер, 16 грудня 2010 11:15

Легендарний Ларрі Кінг іде на пенсію після 50 тисяч інтерв'ю

Легендарний Ларрі Кінг іде на пенсію після 50 тисяч інтерв'ю

Легендарний американський телеведучий Ларрі Кінг в четвер, 16 грудня, проведе останнє шоу на каналі CNN, завершивши таким чином свою 25-річну кар'єру на телебаченні.

"Король покидає свій трон" - в такій тональності пише американська преса про завершення кар'єри Кінга.

Його шоу було занесено до Книги рекордів Гіннеса як довгожитель ефіру - найдовше існує з одним і тим же ведучим і виходить в ефір в один і той же час.

Телекомпанія зберігає в таємниці, хто буде останнім співрозмовником 77-річного Кінга, який за своє життя провів у прямому ефірі близько 50 тисяч інтерв'ю з найвпливовішими і відомими людьми світу.

15 грудня його гостем у студії CNN була Барбара Стрейзанд.

За круглим столом з Кінгом розмовляли всі президенти США, починаючи з Річарда Ніксона (1969-1974), і багато інших відомих політиків, зірок спорту та шоу-бізнесу, письменники та інші знаменитості.

За словами ведучого, найбільш незвичайним його гостем був перший чорношкірий президент ПАР Нельсон Мандела. Двічі за останні десять років в ефірі у Кінга був нинішній російський прем'єр-міністр Росії Володимир Путін.

Кінг, справжнє ім'я якого Лоуренс Зігер, був одружений вісім разів, на семи жінках. На своїй третій дружині він через деякий час одружився знову.

Зі своєю нинішньою дружиною Шон Саутвік Кінг збирався розлучатися, але потім пара передумала. У подружжя двоє синів шкільного віку.

Ведучий, народжений в сім'ї вихідців з Білорусі, також відомий як автор ряду бестселерів, в тому числі "Розкажи це Кінгу", "Любовні історії Другої Світової війни", "Що я дізнався від учених мужів, політиків та президентів" і "Як розмовляти з ким завгодно, коли завгодно і де завгодно ".

Нагадаємо, Ларрі Кінг оголосив про завершення кар'єри в червні цього року. Знаменитого провідного змінить британський тележурналіст Пірс Морган. Його шоу почне виходити в ефір з січня.

За матеріалами Кореспондент, Лента

Зараз ви читаєте новину «Легендарний Ларрі Кінг іде на пенсію після 50 тисяч інтерв'ю ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі