середа, 26 вересня 2012 18:05

Леді Гага зізналася, що з 15 років бореться з анорексією

Леді Гага зізналася, що з 15 років бореться з анорексією
Співачка зараз сидить на дієті Фото: facebook.com

Відома на весь світ американська виконавиця Леді Гага зробила шокуючу заяву. Вона зізналася, що безуспішно бореться з булімією і анорексією з підліткового віку.

Сенсаційну заяву Леді Гага зробила на своєму офіційному сайті. Справа в тому, що численні шанувальники артистки з усього світу відзначили, що зазвичай струнка співачка несподівано, але дуже стрімко почала набирати вагу. Тоді Леді Гага, яка завжди віддавала перевагу відвертим костюмам або взагалі відсутності одягу, раптом стала одягатися в багатошарові вбрання, які абсолютно приховують всі вигини її фігури.

Леді Гага вирішила прояснити ситуацію, щоб не інтригувати фанатів, і опублікувала на своєму сайті новину, що у неї серйозні проблеми зі здоров'ям. "Булімія і анорексія з 15 років. Зараз я сиджу на дієті, тому що набрала близько 11 кілограмів. Я не особливо сильно переживаю з цього приводу, але намагаюся повернутися в форму. Я постійно на суворій дієті, весь час борюся з розладом харчування. Це важко, так як у мене енерговитратне шоу, тому я змушена нарощувати м'язову масу", - заявила відома виконавиця. Зараз Леді Гага намагається знайти хоч якийсь баланс між такими протилежними станами.

Популярна виконавиця продовжила роздуми на цю делікатну тему і опублікувала фотографію Мерилін Монро, зазначивши, що дівчата в тілі не повинні вважати себе потворними, більш того, їхня зайва вага це величезна помилка. "Потворним є те суспільство, яке вважає такі розміри еталоном краси", - заявила артистка. Однак чи мала вона на увазі розміри Монро, яка сама не є еталоном серед сучасних дівчат, Леді Гага не уточнила.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Леді Гага поголила голову на знак жалоби

Крім того, співачка пішла ще далі й запропонувала своїм численним шанувальникам і іншим бажаючим викладати на сайті власні знімки, на яких можна побачити, як змінювалися з часом їхні фігури.

Зараз ви читаєте новину «Леді Гага зізналася, що з 15 років бореться з анорексією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі