понеділок, 22 листопада 2010 17:51

Леді Гага п'є каву з власними віями

 

Американська епатажна співачка Леді Гага в своєму Twitteri розмістила фото філіжанки з кавою, в яку вона впустила власну накладну вію.

До фото Гага додала підпис:

"Багатообіцяючий ранок, коли в твою каву впали накладні вії. Можливо, варто спочатку снідати, а вже потім робити макіяж?"

В одному зі своїх інтерв'ю співачка розповідала, що на відміну від багатьох своїх колег практично ніколи не виходить з дому без макіяжу.

"Головне непорозуміння про мене пов'язано з тим, хто я, - персонаж або особистість. Як ніби коли прожектори і камери вимикаються, я перетворююся на гарбуз. Це просто неправда. Я займаюся музикою, мистецтвом і дизайном протягом усього дня. Так, я вмиваю обличчя, перш ніж іти спати, але коли я не сплю, я завжди Леді Гага ", - запевняла співачка.

Нагадаємо, Леді Гага випадково продемонструвала громадськості чоловічі статеві органи. Пізніше вона підтвердила, що має геніталії обох статей, але вважає себе жінкою.

Gazeta.ua/ Popcornnews

Зараз ви читаєте новину «Леді Гага п'є каву з власними віями ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі