понеділок, 26 грудня 2011 18:58

Ларсон перед сном читає дружині вірші
10

Фото: Фото надані прес-службою

Донька тренера збірної України з футболу Олега Блохіна, співачка Ірина місяць тому вийшла заміж за репера Ларсона (справжнє ім'я — Сергій Ларькін — ред.). Каже, що такою щасливою ніколи не була. До весілля пара зустрічалася всього декілька місяців. Подейкували, що Блохіна вийшла заміж, бо завагітніла.

"Я вже місяць як заміжня. Щасливішою, ніж зараз, ніколи не була. І я не вагітна, чесно. Дуже хочемо дитину й плануємо її найближчим часом, але доки ні. Так швидко одружилися, бо впевнені, що ми — половинки одне одного й хочемо прожити разом до кінця життя. Ну нащо чекати? Ще тільки познайомилися, навіть, не зустрічалися й Сергій забіг зі мною до бабусі. Тільки пішов, вона: "Коли весілля?". У мене шок, ні про що таке не задумувалася тоді. А бабуся все наперед побачила. Сергій робив мені пропозицію п'ять разів. Весілля організували за тиждень. Весь старий склад "Динамо-Київ" був. Коли говорили клятви одне одному, вся сім'я плакала: і бабусі, і мама, і тато", - розказала Ірина.

Виглядає дуже щасливою, постійно всміхається. Найближчим часом молодята збираються повінчатися.

"Через роботу медовий місяць вирішили відкласти. А от повінчатися плануємо найближчим часом. Зараз визначаємось з датою й обираємо церкву. Сергій - шалений романтик, дуже добрий і турботливий. Зовсім не такий, яким показує себе. Не уявляю своє життя без цієї людини. Більшість людей його просто не знають. Такі чоловіки — велика рідкість. Якщо маєш такий глибокий внутрішній світ як у нього, просто потрібна якась маска для його захисту. Тим паче, це шоу-бізнес, а значить потрібне шоу. Але скоро всі побачать, який він насправді.

Постійно готує мені сніданки. Дуже люблю вівсяну кашку. Варить мені її з сухофруктами. Коли мені не треба нікуди йти, дуже тихо збирається, щоб не розбудити. А на ніч щодня читає мені вірші, які написав для мене. Сергій дуже любить швидкість, машини, мотоцикли. У мене тато дуже добре водить машину, мене навчив. Коли женемось на різних машинах через затор в Києві, я за ним лечу просто, але не відстаю. Наші стосунки надихнули друзів. Дві пари також вирішили одружитися", - додала дівчина.

Блохіна закінчила кіноакадемію в Лос-Анджелесі. Виконує джаз і клубну музику.

Зараз ви читаєте новину «Ларсон перед сном читає дружині вірші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі