понеділок, 01 листопада 2010 14:14

Щур Дениса Повалія їсть тільки швейцарський сир

Щур Дениса Повалія їсть тільки швейцарський сир

Син Таїсії Повалій Денис курив у вісім років. Зараз не палить. Про це він розказав у коментарі Gazeta.ua.

"Товаришував з хлопчиком-сусідою. Часто бував у нього в гостях. У його батька були цигарки у дуже гарній упаковці, заграничні якісь. І я кожного дня крав по одній, у бабусі брав сірники, щоб вона не помітила, йшов у парк і курив. Слава Богу, мені ніхто не пояснив, як це правильно робити. Я брав цигарку, набирав повний рот диму, але не затягувався. Мама так і "не спалила". Але курити так і не навчився. Коли вже пізніше пробував затягнутись, одразу починав кашляти", - розказав молодий співак.

Алкоголю і наркотиків також не вживає.

"П'ю дуже рідко, бо майже завжди за кермом. Наркотики ніколи не пробував і не хочеться. Мені і так весело", - додав Повалій.
Співак також розказав, що дуже дюбить тварин. "Я вже 10 років сам живу. І щоб не було сумно, завжди заводжу собі якогось друга. Кого у мене тільки не було: хом'яки, папуги, тушканчики. Зараз живе щур. Її звуть Крисуля. Їсть тільки найдорожщий швейцарський сир", - зауважив Повалій.
Зараз ви читаєте новину «Щур Дениса Повалія їсть тільки швейцарський сир». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі