середа, 05 жовтня 2011 10:45

Крістен Стюарт намагається виглядати, як жінка
6

Фото: Фото: GQ

До прем'єри останньої частини саги "Сутінки" залишилося зовсім небагато часу, а Крістен Стюарт вже зайнята в новому проекті. У перервах між зйомками нового фільму "Білосніжка і єгер" актриса знайшла час знятися на обкладинку британської версії модного журналу GQ.

У чорному бікіні Крістен позувала на фоні басейну. Сама актриса пояснила це тим, що вона виглядала як хлопчик протягом довгого часу, а тепер вона хоче бути жінкою. І ця зйомка підтверджує її слова.

Актриса, якій всього 21 рік, нещодавно підводила підсумки своєї кар'єри, котра стрімко злетіла після виходу першої частини "Сутінків". Зараз у дебютному для режисера Руперта Сандерса фільму, який є адаптацією класичної казки братів Грімм, актриса приміряла абсолютно нове для себе амплуа жорстокої принцеси, здатної постояти сама за себе.

Паралельно з фотосесією для GQ актриса знялася для листопадового номера журналу Glamour. Відомий фотограф Маттіас Врайнс-МакГрат постарався показати шанувальникам зірки "справжню Крістен".

Стюарт розповіла про те, що вона вважає стильним: "У мене є щось типу уніформи - мені буде комфортно в толстовці з капюшоном, неважливо, в якому я настрої. І немає нічого кращого за білі майки з V-подібним вирізом. Для мене перевдягання - це завжди просто нова майка ... або стара майка".

Зараз ви читаєте новину «Крістен Стюарт намагається виглядати, як жінка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі