вівторок, 30 листопада 2010 14:55

Кримська студентка стала однією з п'яти кращих моделей світу (ФОТО)
7

21-річна дівчина з Криму Ніна Астраханцева опинилася у п'ятірці кращих учасниць конкурсу "Model of the World-2010", який проходив у Китаї. Дівчина представляла лише Крим, від України була інша учасниця - одеситка Марія Бурлакова.

Астраханцева впевнена, що вона "взяла" журі посмішкою та сукнею з маків.

"Разом зі своїм дизайнером і мамою ми працювали над ним два місяці. Вийшла гарна коротка сукня, розшита червоними маками. А шлейф прикрасили зеленим "листям", - розповіла Ніна.

Дівчина похвалилася, що на створення такої сукні у неї пішло більше ста маленьких квіточок маку, виконаних з червоної тканини. Голову Ніна прикрасила вінком також у вигляді маку.

У Китаї учасниці провели три тижні. Графік фотосесій, спілкування з пресою, відвідування заходів був розписаний по хвилинах. Дівчатам доводилося вставати о п'ятій ранку, а лягати після другої ночі і при цьому постійно виглядати на всі сто.

"У перші дні стосунки між дівчатами були напружені. Одразу утворилися дві групи: російсько- і англомовна. Але потім від втоми ні у кого вже просто не було сил сперечатися чи ображатися, час і праця всіх об'єднали", - зауважила Ніна.

Наразі дівчина вже повернулася додому. Батькам, близьким і друзям она привезла з Китаю сумки сувенірів, чаю, статуеток, східних шалей.

Астраханцева вже підписала свій перший контракт - на рік, а зараз готується до сесії. Дівчина навчається в Таврійському університеті імені Вернадського, спеціальність - міжнародна економіка.

kp.ua

Зараз ви читаєте новину «Кримська студентка стала однією з п'яти кращих моделей світу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі