пʼятниця, 15 січня 2021 18:17

"Краще не втручатися в долю" - Гвоздьова поділилася думками на тему ворожінь

"Краще не втручатися в долю"  - Гвоздьова поділилася думками на тему ворожінь
Гвоздьова впевнена, що ворожити не треба. Фото: надане піар-агентом танцюристки

Танцівниця Ілона Гвоздьова розмірковувала щодо ворожінь на коханого. Також вона розповіла детальніше про святкування Старого Нового року.

"Старий Новий рік ми відзначали в колі сім'ї. Традицій ворожіння та щедрівок в нашій родині поки не практикуються. Може, пізніше і почнемо, коли діти підростуть. Тоді буду знайомити їх з щедруванням, будуть ходить до рідних, а також до хрещених", - зазначила хореографиня.

Гвоздьова впевнена, що ворожити не треба.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це була радість - принести додому пакет цукерок". Танцюристка згадала, як колядувала в дитинстві

"Мені ворожити сенсу вже немає, чоловік є. І взагалі вважаю ворожіння не найкращим способом побачити образ коханого або дізнатися майбутнє. Краще не втручатися в долю, вона сама все вирішить", - каже жінка.

У Міжнародний день "дякую", який відзначають сьогодні, танцівниця Ілона Гвоздьова розповіла, кому і за що вдячна. Переможниця "Танців з зірками 2018" вважає, що "дякую" - це те слово, яке повинно звучати частіше.

Зараз ви читаєте новину «"Краще не втручатися в долю" - Гвоздьова поділилася думками на тему ворожінь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі