четвер, 25 липня 2024 11:47

Королівський трон, розкішний торт і квіти: Джей Ло показала, як відсвяткувала 55-річчя
14

Джей Ло показала, як відсвяткувала 55-річчя
Фото: instagram.com/jlo
Джей Ло показала, як відсвяткувала 55-річчя
Джей Ло показала, як відсвяткувала 55-річчя
Джей Ло показала, як відсвяткувала 55-річчя
Джей Ло показала, як відсвяткувала 55-річчя

Американська співачка та акторка Дженніфер Лопес влаштувала розкішну вечірку з нагоди 55-річчя.

У своєму Instagram зірка опублікувала кадри, на яких показалась у білому боді та з великою кількістю прикрас. Крім цього позувала у будинку біля торта та великої кількості квітів.

Увечері артистка зібрала друзів на помпезному святкуванні ювілею у стилі "Бріджертонів". Жінка сиділа на королівському троні в золотій сукні та туфлях з величезними підборами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чан, гойдалка та спільні сніданки: Кацурін виклав затишні кадри з Дорофєєвою і дітьми

Джей Ло зробила масивну укладку та контрастний макіяж. Образ доповнила вишуканими прикрасами та не менш красивим обручем на голові.

"Я спостерігаю за вашими привітаннями з днем народження, бачу красиві відео і дописи від вчорашнього вечора і сьогодні зранку з різних куточків світу. Я реготала, посміхалася, пустила трохи сліз, а коли побачила білборд на Таймс-Сквер була цілком вражена. Я дійсно маю найкращих, найнемовірніших фанів у світі. Я ніколи не зможу висловити вам, наскільки мене зворушує чи наскільки благословенною я почуваюся, маючи вас усіх у своєму житті. Дякую вам, неймовірно сильно", - написала співачка.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Jennifer Lopez (@jlo)

Лопес - одна найбільш високооплачуваних акторів. Заробіток селебріті складає понад $47,5 млн. Gazeta.ua зібрала найяскравіші фотосесії зірки та цікаві факти про її особисте життя.

Зараз ви читаєте новину «Королівський трон, розкішний торт і квіти: Джей Ло показала, як відсвяткувала 55-річчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі