пʼятниця, 19 січня 2024 14:54

Король Чарльз ІІІ лягає у лікарню: лікарі виявили у нього новоутворення

У короля Великої Британії 75-річного Чарльза ІІІ виявили доброякісне новоутворення у простаті.

Автор: instagram.com/theroyalfamily
  Король Чарльз ІІІ
Король Чарльз ІІІ

Наступного тижня він лягає у лікарню, пише видання ВВС. Зазначається, що публічні виступи короля відкладуть на деяких час, поки стан його здоров'я не відновиться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ніколи не пробачить" - принц Вільям розказав про найгірший подарунок для Кейт Міддлтон

За інформацією ЗМІ, чоловік хотів, щоб громадськість знала про його діагноз. Це бажання виникло для того, щоб спонукати інших проходити обстеження вчасно.

На сайті Національної служби охорони здоров'я Англії повідомили, що доброякісне збільшення простати не є раковим. Захворювання може викликати проблеми, які пов'язані з сечовипусканням.

Журналіст та письменник Омід Скобі розповів, якими були останні слова Меган Маркл, коли вони з принцом Гаррі покинули королівську сім'ю. Під час зустрічі на одному із заходів жінка тихо прошепотіла йому слова, які сприймаються досить неоднозначно. "Це не повинно було бути так", - сказала Маркл. Письменник додав: "сльози, які герцогиня мужньо стримувала, текли рікою".

Зараз ви читаєте новину «Король Чарльз ІІІ лягає у лікарню: лікарі виявили у нього новоутворення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі