середа, 26 травня 2021 18:28

"Кінь укусив мене за живіт": актори "Дизель Шоу" розповіли, як у них із логікою
7

У 13-му випуску інтелектуально-розважального шоу "Де логіка?" між собою змагалися колеги й друзі – актори "Дизель Шоу". У складі жіночої команди грали Вікторія Булітко та Яна Глущенко, а в чоловічій – Єгор Крутоголов та Євген Сморігін. Учасники боролися за трофеї "Залізна логіка", розгадуючи загадки та ребуси у чотирьох раундах і фіналі. Так ведучий Сергій Притула перевіряв логіку, кмітливість, уважність і швидкість мислення зіркових гостей.

За лаштунками шоу на "Новому каналі" гравці поділились яскравими вчинками, які пов'язані з логікою.

"Якось я поїхала на весілля до найкращої подруги: готувалася, обирала шикарне вбрання, туфлі, робила зачіску. Вже під час застілля, коли гості почали говорити тости, раптом згадала, що мені теж доведеться сказати щось красиве. І в той момент чомусь придумала божевільний тост, у якому розповіла не найпрекрасніші речі про мою подругу. А в кінці тосту сказала: "Хто зі мною не згоден, той нехай перший кине мене в басейн". Після чого взяла себе за шиворіт і кинула в басейн у своєму шикарному образі, який так довго готувала. Ось такий нелогічний вчинок, який прикрасив вечір", - розповіла Булітко.

Глущенко також згадала нелогічний вчинок.

"Колись на вулиці в Одесі я підійшла до коня, який катає дітей, і вирішила його погладити. А він у відповідь вкусив мене за живіт. Логікою мій вчинок не пахнув", - зазначила вона.

Булітко і Глущенко назвалися "Глубуля"
Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"
Крутоголов і Сморігін назвали свою команду "Бульк"
Булітко була в команді з Глущенко
Булітко була в команді з Глущенко
Крутоголов та Сморігін грали в одній команді

Крутоголов, на відміну від колег-жінок, розповів про свій найбільш логічний вчинок.

"Найбільш логічним було рішення переїхати до Києва і зрозуміти, на що я здатний. Було ще досить логічно одружитися з Катею, зустрічаючись п'ять років. І логічно завести дітей", - поділився чоловік.

Сморігін розповів, що логічна покупка зробила спосіб життя його сім'ї більш здоровим.

"Купив якось соковижималку з Кореї. Довго думав, дивився огляди й нарешті вибрав ту саму. Тепер п'ємо соки щодня", - сказав гуморист.

Перед початком шоу кожна команда придумала собі назву. Жінки назвалися "Глубуля", поєднавши свої прізвища. А чоловіки – "Бульк".

У першому раунді "Що спільного" гравці шукали, що об'єднує три різні картинки. Перемогу здобули жінки. Вони відгадали чотири загадки з п'яти, а чоловіки лише одну.

Другий раунд "Третій зайвий" закінчився з рахунком 5:1 знову на користь команди "Глубуля". У третьому "Плюс-мінус" гравці асоціативно поєднували чи роз'єднували дві картинки, аби вийшло щось третє. Раунд завершився перемогою жінок. У четвертому раунді "Вгадай мене" учасники з анімаційних роликів відгадували назви фільмів, мультфільмів та серіалів. "Взяли" цей раунд знову Булітко та Глущенко, тож перед фіналом вони лідирували 4:0.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влад Яма роздягнув партнерку під час виступу

У фінальному раунді "Логічний пінг-понг" учасники розв'язували ребуси на спільну тематику. У 13-му випуску шоу це були столиці. І тут більшу кількість балів вдалось отримати чоловікам. Вони відгадали так багато ребусів, перегнали жінок і перемогли у цьому випуску. Крутоголов і Сморігін отримали призи-гирі "Залізна логіка".

У 12-му випуску інтелектуально-розважального шоу "Де логіка?" змагалися танцюристка Олена Шоптенко й фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна проти хореографів-танцюристів Влада Ями та Євгена Кота. Дві зіркові команди боролися за призи "Залізна логіка", розгадуючи загадки й ребуси в чотирьох раундах і фіналі. Завдання мають перевірити логіку, кмітливість, уважність і швидкість мислення учасників.

Зараз ви читаєте новину «"Кінь укусив мене за живіт": актори "Дизель Шоу" розповіли, як у них із логікою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі