четвер, 14 жовтня 2010 16:39

Коханівський натягнув нареченій обручку на середній палець (ФОТО)
6

Фото: Фото:Андрій Шматов/Gazeta.ua

14 жовтня на річницю УПА та Покрову Микола Коханівський, який відбив у Києві пам'ятнику Леніна ніс, вухо та руку, одружився. Свідком події був кореспондент Gazeta.ua.

"Дуже хотіли одружитися саме в цей день - на річницю УПА і Покрову. Це давня призабута українська традиція, коли дівчата й хлопці беруть шлюб саме під Покрову", - прокоментував Коханівський.

Його обраницею стала член Конгресу українських націоналістів 33-річна Катерина Тупікова.

"Вона мені Богом послана. Зустрічаємось півроку. Ми з нею однодумці і вона мене у всьому підтримує. Мене на роботу не беруть через судову тяганину, і Катрусі доводиться на двох працювати", - сказав наречений.

Пара розписалася в Чабанівській селищній раді, куди Коханівський балотується в голови.

Всі були вдягнені у вишиванки, у нареченої замість білої весільної сукні — український національний костюм.

Потім Коханівські обвінчались у церкві Яна Богослова. Наречений розхвилювався і намагався сам собі вдягти обручку. Вона не налізла, і врешті він вдягнув її на наречену. Але не на безіменний палець, а на середній.

"Одружуюсь я вдруге. З попередньою дружиною розлучився 11 років тому. Вона не була моїм однодумцем. Вінчаюсь вперше. Хочу, щоб наш шлюб з Катрусею був засвідчений перед Богом", - сказав Коханівський.

Нагадаємо, Коханівського судять за статтею 296 за хуліганство. Катерина зазначала, що готова до будь-якого вироку і підтримає чоловіка.

"Сподіваємось на краще, але якщо вирішать не на нашу користь, буду боротись за Миколу до кінця. Оскаржуватиму вирок, передачі носитиму, якщо знадобиться", - сказала Катерина і додала, що в Миколу закохалась з першого погляду.

О 16 годині молодята запалили ватру на Софіївській площі на честь вшанування пам'яті героям УПА.

Зараз ви читаєте новину «Коханівський натягнув нареченій обручку на середній палець (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі