понеділок, 14 липня 2014 17:15

Кличко не пам'ятає річницю власного весілля

Автор: Соціальні мережі
 

Наталія Кличко займається родиною та дітьми, поки чоловік робить політичну кар'єру.

В інтерв'ю "Viva!" дружина мера Кличка розповіла про повагу до особистого простору чоловіка та про ставлення до грошей у їхній родині.

Під час заворушень на Майдані та трагічних подій в Одесі Наталія дуже хвилювалася за чоловіка, але паніку не влаштовувала.

"…Ми весь час на зв'язку. Я, звичайно, хвилююся, але не драматизую ситуацію. Чоловік обрав свій шлях, і моє завдання - не влаштовувати істерики, а підтримувати його, спокійно поцілувати і відпустити туди, де йому належить бути", - зауважила перша леді столиці.

"Під час лютневих подій Віталій перебував у гарячих точках, подробиці я дізнавалася з телерепортажів. Він ризикував своїм життям, але беріг мою психіку. Я прекрасно розуміла, що коли країна в небезпеці, Віталій не зможе відсиджуватися в теплому кабінеті і підписувати якісь папери, а буде на передовій", - поділилася Наталія.

Жінка також додала, що якби не знала чоловіка добре, то багато що для неї було б шоком.

"…Віталію притаманний вроджений бойовий дух. Він боєць і борець за покликанням. Ми зідзвонювалися, найважливішим для мене був вечірній дзвінок. Я не писала йому тисячу есемесок, не створювала паніку - це і була головна підтримка з мого боку. У рідкісних випадках дзвонила, щоб почути його голос. Ходила на Майдан, щоб його підтримати", - розповіла дружина Кличка-старшого, яка навіть співала зі сцени Майдану.

На запитання, що її об'єднує з чоловіком, Наталія відповіла:

"Честь, відданість... Для Віталія це не порожні слова. Він цінує дружбу, сім'ю - в цьому ми схожі. Я знаю: що б не трапилося в житті, поруч є людина, на чиє надійне плече я можу спертися. І Віталій знає, що він завжди може покластися на мене".

Що ж до порад, то Наталія знає, коли їх можна давати, а коли ні.

"Віталій - сформована особистість, ключові рішення у своєму житті він приймає самостійно. Ми радимося як чоловік і дружина. На мені господарська частина - від покупки взуття дітям до літніх канікул, це мій фронт діяльності, де я не питаю його думки. Чоловік ніколи не стосується домашніх справ, але хіба це обов'язково для чоловіка?" - поділилася дружина мера.

"Було б чудово, якби він одного разу що-небудь приготував на кухні або подав каву в ліжко, однак я не висуваю йому претензії. Іноді тільки жартую: "Коли зберешся приготувати мені каву, попередь, щоб не сильно мене шокувати", - жартома додала Наталія.

Також жінка зізналася, що Віталій не пам'ятає дату їхнього весілля, а от день її народження не забуває.

"Так у нас і весілля не було, так, поставили штамп в паспорті. Чесно кажучи, я теж не пам'ятала числа, поки в Інтернеті хтось не привітав нас з ювілеєм. Тепер знаю, що 26 квітня моєму штампу в паспорті виповнилося 17 років", - зазначила вона.

І Наталія, і Віталій мають особистий простір. До такого мудрого рішення вони прийшли не одразу.

"…В моєму оточенні є люди, з якими мій чоловік не знайомий. Так само, як і я не знаю всіх друзів Віталія. Це нормально, кожен з партнерів має право на свій особистий простір", - підкреслила Наталія.

"Я збрешу, якщо скажу, що в 20 років до мене прийшло розуміння, що у кожного має бути особистий простір. Це приходить з досвідом, кількістю років, прожитих у шлюбі. Адже можна збожеволіти, якщо весь час ділити один простір, без права зробити крок вліво, крок вправо. Якби мудрість приходила в юності, тоді б сімейне життя для кожної пари була б суцільним насолодою. Тому вже зараз є життєві мудрості, які я хочу ще на старті передати дітям", - розповіла дружина Кличка-старшого.

Серед важливих принципів виховання дітей Наталія назвала повагу до грошей.

"Це непросто, адже діти ще не знають їм ціну. Але в нашій родині ніколи не звучить фраза: "Ой, ну подумаєш, скільки там воно коштує - всього лише сто чогось там". Я пояснюю дітям - і, сподіваюся, вони розуміють - що вони живуть в раю, який їм створили тато і мама. Кажу, що їм просто дуже пощастило, що це не реальність і рано чи пізно цей прекрасний і безтурботний рожевий світ закінчиться", - зауважила перша леді Києва.

Наталія також запевнила, що їхні діти не є балуваними та ніколи нічого не вимагають.

"Я досі купую їм одяг, тому що діти ненавидять ходити в магазини. Для нас велика проблема на Різдво і Новий рік з подарунками. "У нас все є, нам нічого не треба", - чую відповідь на питання, що покласти під ялинку… У дітей спокійне ставлення до грошей, тому що і ми з Віталієм спокійно ставимося до грошей і брендів. Я не хочу лицемірити, що гроші мені не потрібні, вони відкривають багато дверей, але ставлюся до них без фанатизму", - підкреслила Наталія.

Нагадаємо, наприкінці червня Наталія Кличко їздила відпочивати до Індії, де шукала спокою.

Зараз ви читаєте новину «Кличко не пам'ятає річницю власного весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі