пʼятниця, 04 квітня 2014 11:18

Кірстен Данст розповіла, як проведе старість
3

Фото: Harper's Bazaar UK

Актриса Кірстен Данст з'явилася на травневій обкладинці британської версії журналу Harper's Bazaar.

В інтерв'ю Кірстен розповіла про новий фільм "Два образи січня", і про плани як зустріне свою старість.

Коли Кірстен завершить кар'єру в кіно, вона хоче жити з найкращою подругою дитинства Моллі.

"Ми будемо жити в одному будинку, і кому яка різниця, що ми будемо їсти й скільки кішок заведемо? Знаєте, подруги залишаються на все життя", - говорить актриса.

Останній фільм "Два образи  січня" з Кірстен Данст вийде в британський прокат 16 травня.

"Два образи січня" здався актрисі дуже вдалим проектом: стрічка заснована на книзі Патрісії Хайсміт. Кірстен грає молоду американку, яка вирушає в

Грецію в 1962 році. Вона розривається між двома чоловіками і ніяк не може вибрати одного. Нова картина - цікавий трилер у дусі " Талановитого містера Ріплі".

Данст запевняє, що зараз мода не найважливіше в її житті.

"Коли я була молодшою, вибирала вбрання набагато ретельніше... чим старше стаю, тим більше мною опановує лінь. Ви коли-небудь чули про спортивні штани Free City? Вони дуже і дуже зручні", - заявила Кірстен Данст.

Як і багато акторів зірка хоче спробувати себе в якості режисера.

"Я мрію про це. Я обожнюю занурюватися в процес і бути завжди при ділі. Просто я не збираюся сама писати сценарій: не думаю, що зможу. Набагато простіше - знайти книгу для адаптації. Але в даний момент я не хочу ставати режисером. Можливо, через три роки. Хто знає? Може, у мене до цього часу з'являться діти. Одного разу я захочу це спробувати", - говорить актриса.

Нагадаємо, Кірстен знімається в кіно з самого дитинства. Данст завжди залишалася приземленою і не страждала на зіркову хворобу. У 11 років вона переїхала з мамою і молодшим братом в долину Сан-Фернандо.

"Ніхто з моїх друзів не знімався в кіно. У школі я дуже нервувала з приводу того, що була актрисою. Я ніколи не хотіла, щоб мене обзивали і дражнили. Я цього боялася", - ділиться зірка.

Кірстен розповіла виданню про ставлення до фемінізму та гендерних протиріччях:

"Жіночність трохи недооцінена. Усім треба знайти роботу і заробляти власні гроші, але домашнє вогнище, материнство, кулінарія - цінності, які створила моя мама. Іноді потрібен лицар у сяючих обладунках. Пробачте, треба, щоб чоловік був чоловіком, а жінка - жінкою. Тільки так можливі вдалі відносини...", - сказала актриса.

Зараз ви читаєте новину «Кірстен Данст розповіла, як проведе старість». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі