середа, 26 жовтня 2011 14:36

Кім Кардаш'ян підкреслила пишність своїх стегон шкіряними штанами
12

Днями папараці зловили Кім Кардаш'ян в Лос-Анджелесі по дорозі до студії Sherman Oaks. На знаменитості було напрочуд мало макіяжу, пише The Daily Mail. Волосся дівчини було зав'язане в тугий вузол. Зірка реаліті-шоу обережно йшла в туфлях від Louboutin з височенними підборами. Образ доповнювали вузькі шкіряні штани і чорно-білий жакет.

Зірка нещодавно повернулася з Нью-Йорка, де кілька тижнів проходили зйомки другої серії її реаліті-шоу "Kourtney & Kim Take New York", в якому розповідається про те, як сестри Кардашьян залишили Лос-Анджелес і відкрили в Нью-Йорку свій третій бутік DASH.

Крім того, знаменитість встигла відвідати шоу "Танці з зірками", аби повболівати за свого молодшого брата Роба, який бере в ньому участь. Її бачили папараці по дорозі на студію ABC, де проходить запис програми. Дівчина в компанії чоловіка Кріса Хамфріса дорогою до студії зупинилася, аби купити заморожений йогурт.

Кардаш'ян була за кермом білого Rolls Royce, в якому вона виглядала просто таки карликом, пише видання.

Зірка в ці вихідні відсвяткувала свій 31-ий день народження в Лас-Вегасі в компанії свого чоловіка Кріса та своєї сім'ї.

Зараз ви читаєте новину «Кім Кардаш'ян підкреслила пишність своїх стегон шкіряними штанами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі