понеділок, 04 січня 2016 18:03

Кім Кардаш'ян будує розкішний будинок у Англії

Автор: Reuters
 

Телезірка Кім Кардаш'ян та репер Каньє Вест ремонтують свій будинок у Каліфорнії (вони вже кілька років живуть в будинку матері Кардаш'ян Кріс Дженнер), паралельно вони вирішили побудувати шикарний особняк в Англії, щоб перейнятися духом аристократизму, до якого вони прагнуть.

Якщо вірити інсайдерам, тільки на ділянку подружжя витратили п'ятсот тисяч фунтів. Скільки ж буде вкладено в сам будинок - поки залишається тільки здогадуватися. Мальовниче місце для будинку пара пригледіла ще в минулому році під час романтичної подорожі по Туманному Альбіону.

"Каньє завжди ретельно підбирає свій гардероб і дуже уважно ставиться до свого стилю. В даний момент його приваблює аристократичний стиль, і будинок в Англії, на думку Каньє, буде підкреслювати його", - розповів інсайдер.

Як це водиться в знатних будинках, Каньє замовив художнику написати картину в середньовічному стилі. Заради такої справи художник навіть приїде до них з Європи. На картині все зоряне сімейство буде в зборі - Каньє, Кім та їхні дітки Норт і Сейнт. Сімейний портрет спочатку буде висіти в їхньому будинку в Каліфорнії, а вже потім переїде в новий маєток.

Зараз ви читаєте новину «Кім Кардаш'ян будує розкішний будинок у Англії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі