вівторок, 08 червня 2021 17:00

Кежуал і класика: як одягаються найстильніші чоловіки України

Кежуал і класика: як одягаються найстильніші чоловіки України
Українські чоловіки з шоу-бізнесу і сфери блогінгу активно доводять, що стиль - це не тільки жіноча прерогатива. Фото: Алан Бадоєв. Facebook

Чоловіча мода заслуговує не меншої уваги, ніж жіноча. Щороку дизайнери створюють надзвичайно цікаві й модні образи, які цінителі fashion індустрії вже впроваджують у життя. Українські артисти й блогери не відстають від трендів і радують шанувальників модними аутфітами.

Gazeta.ua підготувала добірку найстильніших українських чоловіків із шоу-бізнесу й соціальних мереж.

Андре Тан

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Andre Tan (@andre_tan_official)

Почати список наймодніших чоловіків України треба з короля української моди. Дизайнер не тільки своїми творіннями, але й виходами в повсякденному житті демонструє, що таке справжній чоловічий стиль та індивідуальна родзинка. Яскраві костюми, незвичайні капелюхи, класичні черевики – усе це робить стиль Андре Тана впізнаваним з-поміж тисячі інших.

Сергій Нікітюк

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Sergii Nikitiuk (@s.nikitiuk)

Експерт наймоднішого шоу України "Топмодель по-українськи" також сьогодні в нашій добірці стильних селебриті. Сергій є успішним власником модельного агентства і в Instagram частенько викладає світлини, на яких позує з моделями. Сергій не відстає від молодих протеже і має стильний і трендовий вигляд.

Олександр Педан

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Oleksandr Pedan (@pedanos)

Стиль українського телеведучого, власника YouTube каналу й щасливого батька двох дітей, формувався роками. Зараз Олександр Педан детально продумує свої образи. Його звичні одягання – це поєднання останніх трендів зі ноткою класики.

Алан Бадоєв

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Alan Badoev (@alanbadoev)

Український режисер талановитий не тільки своїми роботами, але й у створенні модного гардеробу. Його стиль – це про самовираження та власну родзинку, несхожість на інших і розуміння індивідуального стилю. Бо тренди – це важливий складник моди, але самобутність значно важливіша.

Ігор Пустовіт

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от IGOR PUSTOVIT (@pustovit)

Батько українського Instagram не дарма має таку кількість підписників. Ігор Пустовіт щодня демонструє своїми фото й відео, що класика буде актуальною завжди. "Батько двох найкращих", як пише про себе блогер, надає перевагу простим і зрозумілим фасонам, елегантним костюмам і стильним аксесуарам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сукня поверх штанів і маскулінні силуети: п'ять найстильніших українських блогерів

Іван Кришталь

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ваня Крышталь (@vanyakryshtal)

Український блогер Іван Кришталь не поступається у званні стильного інфлюенсера своїй дружині. Іван не дотримується одного стилю. Його образи – це мікс вбрання кежуал і класичних фасонів, розслаблених силуетів і стриманих аксесуарів. А навіщо обмежувати себе одним стилем?

Модниці люблять надихатися стильними образами від популярних особистостей. В Instagram українських селебриті достатньо стильних нарядів для наслідування.

Маша Єфросиніна є однією з найстильніших телеведучих в Україні. Образи артистки одночасно елегантні й відповідають останнім трендам. Ось і цього разу зірка обрала неймовірну трикотажну сукню насиченого помаранчевого кольорі, яка вже підкорила всіх шанувальників.

Зараз ви читаєте новину «Кежуал і класика: як одягаються найстильніші чоловіки України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі