понеділок, 27 грудня 2010 10:03

Кар'єра побитої Кіркоровим дівчини пішла вгору

Кар'єра побитої Кіркоровим дівчини пішла вгору

Відразу після успішного завершення судового процесу з Філіпом Кіркоровим Марину Яблокову призначили помічником виконавчого продюсера Олімпіади-2014 у Сочі.

Нове призначення дає Яблоковій чудовий шанс, адже підготовка церемоній Олімпіади - це вже міжнародний рівень.

"Зараз я перейшла до іншого виконавчого продюсера, і мій найближчий проект - вибір талісмана Олімпіади-2014", - розповіла Марина.

Другий режисер "Золотого грамофону" Марина Яблокова, яка була жорстоко побита Філіпом Кіркоровим на знімальному майданчику, явно пішла на підвищення. Відразу після закінчення процесу, де суд визнав винним співака, Яблокова повідомили радісну новину.

У розпал судового процесу багато колег Марини не підтримали її. Можливо, тому після першого засідання суду Яблокова провела більше шести годин у кабінеті керівництва Першого каналу і прийняла рішення піти від головного режисера "Золотого грамофону" Андрія Сичова, з яким працювала майже 10 років. Після Нового року 29-річна Марина приступить до нового проекту.

"Я сердечно вітаю Марину, - говорить адвокат Яблокової Сергій Жорін. - Сподіваюся, вона швидко забуде про останні випробування. Нехай в її житті залишиться лише творчість".

Твой день

Зараз ви читаєте новину «Кар'єра побитої Кіркоровим дівчини пішла вгору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі