пʼятниця, 01 квітня 2016 15:33

Камерон Діаз розповіла про старіння

Автор: Соціальні мережі
 

Актриса Камерон Діас активно закликає всіх не боятися часу і навчитися любити і приймати свою природну красу. Вона опублікувала в соціальних мережах селфі без макіяжу, на якому видно всі недосконалості зовнішності Кемерон.

На опублікованому знімку Діас тримає в руках свою нову книгу про здорове харчування і любов до себе, для обкладинки якої вона також знялася в натуральному образі практично без косметики.

"Я рада продовжити розмову про те, що старіти можна правильно. Якщо ви розумієте, як працює ваше тіло, то ви можете допомогти йому зберегти кращу форму, а це допоможе вам прожити довге і красиве життя", - написала під знімком зірка.

Нагадаємо, що в 2013 році зірка фільму "Ангели Чарлі" випустила свою першу книгу "Книга про тіло: закон голоду, наука сили та інші способи полюбити своє дивовижне тіло". Успіх видання надихнув Кемерон на написання другої книги, яка з'явиться на книжкових полицях магазинів вже в квітні цього року.

Зараз ви читаєте новину «Камерон Діаз розповіла про старіння». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі