субота, 23 квітня 2022 16:46

Спецтема: Війна Росії проти України

Каменських виступила на премії Latin American Music Award: "Свобода - це Україна"
4

Співачка Настя Каменських відкрила церемонію Latin American Music Award.

Також вона продемонструвала свій образ, в якому позувала на червоній доріжці премії у Лас-Вегасі. Перед початком концерту Каменських з'явилася в патріотичному тренчі, який прикрашали гасла Ukraine is freedom, Freedom is Ukraine, "Слава Україні", Stop the war, Stand with Ukraine. Такий образ створила подруга виконавиці, дизайнерка Анна Андрійчук.

Засновниця бренду Annchoo описала тренч Каменських в Instagram.

"Для мене було честю творити цей образ. Цей меседж - це крик душі. Крик кожного українця та кожної людини, яка серцем з Україною. Розмальовуючи пальто, неможливо було стримати сліз. Я вірю і знаю, що ми обов'язково переможемо, й Україна розквітне знову", - написала Андрійчук.

Співачка Настя Каменських відкрила церемонію Latin American Music Award
Фото: instagram.com/kamenskux
За лаштунками артистку підтримував її чоловік-продюсер Потап
Перед початком концерту Каменських з'явилася у патріотичному тренчі
Співачка Настя Каменських відкрила церемонію Latin American Music Award

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Галкін пообіцяв віддати Україні частину грошей з концертів у Ізраїлі

За лаштунками артистку підтримував її чоловік - продюсер Потап.

Під час промови зірка подякувала небайдужим за підтримку й наголосила, що треба зробити все, аби зупинити цю війну, яку з 24 лютого веде РФ проти України.

"Якби ви знали, наскільки гарна моя країна. Які щирі, талановиті та прості люди там живуть. Те, що вони зараз чують - це грім бомб. Ми не можемо дозволити, щоб міста руйнували, а жертви стали статистикою. Будь ласка, не дозволимо війні в Україні стати чимось звичайним. Війні немає місця у світі. Благаю вас, не забувайте про мою країну. Говоріть про неї, підтримуйте, як тільки можете. Тому що у волі зараз інше ім'я. Свобода - це Україна. Слава Україні", - сказала вона.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

Доки українські військові відважно захищають Україну й життя мільйонів українців від російської навали, волонтери, небайдужі та їхні близькі допомагають усіма можливими способами. Зокрема, мотивують і підбадьорюють. Теплими словами підтримати українських захисників вирішили й артистки Юлія Саніна, Настя Каменських, Леся Нікітюк, Оля Полякова, Даша Астаф'єва та інші.

Зараз ви читаєте новину «Каменських виступила на премії Latin American Music Award: "Свобода - це Україна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі