середа, 23 жовтня 2024 09:28

"Кайфую поруч" - Володимир Дантес розповів про стосунки з Кацуріною і її дітьми від колишнього
3

Володимир Дантес з Дашею Кацуріною і дітьми
Фото: instagram.com/dasha_katsurina
Володимир Дантес з Дашею Кацуріною
Володимир Дантес з Дашею Кацуріною

Український музикант Володимир Дантес поділився подробицями особистого життя.

В розмові з Машею Єфросініною артист зізнався, що чудово ладнає з дітьми Даші Кацуріної - Олександрою та Іваном.

"Не можу сказати в чому моя відповідальність. Я просто кайфую поруч з ними. Ми все робимо разом, проводимо корисно час. Даша класний менеджер як мама. У нас все налагоджено. Не можу уявити, за що можна переживати. Коли обстріли, то це лотерея. Буває, що їм страшно, але ми просто проговорюємо все", - розповів чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 21-річна донька Кравець поділилась ніжними фото з бойфрендом

Додав, що намагаються дати дітям щасливе дитинство під час війни.

"Є країна дов***бів, яка знищує їхнє дитинство, а твоя задача - побудувати їхнє дитинство. Саша ходить в класну школу, вона щаслива їздить в дитячі табори. Дитина, як і будь-яка людина, повинна жити й нічого не боятися. І це в наших силах. Саша ходить на танці, вокал, а малий кайфує на днях народженнях друзів-дітей. Вони живуть життя. І мені здається, воно набагато яскравіше, ніж у нас", - пояснив співак.

Раніше Кацуріна поділилась, як вони з Дантесом провели час у Карпатах. Бізнесвумен опублікувала фото з вершини гір і показала, чим вони там харчувалися. Крім цього закохані влаштували романтику біля вогнища та досліжували місцеві базари.

Зараз ви читаєте новину «"Кайфую поруч" - Володимир Дантес розповів про стосунки з Кацуріною і її дітьми від колишнього». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі