понеділок, 20 лютого 2012 18:24

"Іво Бобул винен нам бутель "Закарпаття" — Алан Бадоєв

"Іво Бобул винен нам бутель "Закарпаття" — Алан Бадоєв

Продюсер співака Макса Барських Алан Бадоєв задоволений результатами у відбірковому фіналі до Євробачення. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Гайтана дуже достойний артист, яка по праву досвіду і виробці років має право на участь у "Євробаченні". Казали, що в неї були проблеми зі зв'язками, але я не чув цього. Спочатку це було схожим на красивий драматичний промо-хід. Типу перші ноти захрипіли, а потім як дала", - зауважує Бадоєв.

Сам Макс, який через концерт в Тернополі не зміг привітати Гайтану особисто, передав їх публічно.

"Гайтана дуже сильний вокаліст, артист і в неї за плечима великий досвід. В кінці кінців вона красива і ефектна жінка. І мені не образливо поступитись їй першим місцем. Звичайно, я як і будь-який учасник розраховував на перемогу. Але вибором України я не розчарований", - радіє Макс, який у відбірковому конкурсі посів друге місце.

В цьогорічному журі на фіналі Іво Бобула, через якого Макс не пройшов в першому етапі, вже не було.

ВІДЕО: Пісню Гайтани для "Євробачення" втягують у скандал

"Іво Бобула я поважаю його як артиста із великим досвідом і "енною" кількістю своєї аудиторії. Колись. Я хочу йому тільки добра і здоров'я. І тепер, дякуючи всій цій ситуації Іво Бобул воскрес. І як мінімум має поставити нам бутель "Закарпаття", - переконаний Бадоєв.

Зараз ви читаєте новину «"Іво Бобул винен нам бутель "Закарпаття" — Алан Бадоєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі