понеділок, 30 січня 2017 18:49

Іванку Трамп розкритикували за дорогу сукню

Автор: Соціальні мережі
 

Дочка Дональда Трампа Іванка Трамп знову опинилася в центрі скандалу. Інтернет-користувачі засудили бізнесвумен за дорогу сукню, продемонстровану в розпал хаосу і масових протестів в США.

Звичного способу життя залишилася вірна і дочка Трампа. У минулі вихідні вона разом з чоловіком Джаредом Кушнером відвідала один зі світських заходів, опублікувавши пізніше на своїх сторінках у соціальних мережах знімок з чоловіком, зроблений під час прийому. Користувачі визнали недоречним дороге вбрання Іванки та Джареда, коли життя і безпека біженців викликають питання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дональд Трамп облаштує в Білому домі гримерку для дружини

Під публікацією Трамп можна знайти тисячі найрізноманітніших коментарів: від "чудовий образ" і "красуня" до порівнянь її сукні з одягом, який змушені носити біженці. Хтось навіть порівняв дочку президента з королевою Франції Марією-Антуанеттою, що нібито відповіла на заяви про страждання свого народу:

"Якщо у них немає хліба, нехай їдять тістечка".

Як повідомляють західні ЗМІ, сукня ванки Трамп коштує близько 5 000 доларів.

У перші дні після вступу на посаду президента США Дональд Трамп підписав кілька указів, зокрема один з них вже почали реалізовувати - указ, що забороняє біженцям і громадянам семи країн в'їзд на територію США. Це викликало хвилю акцій протесту по всій країні. Однак вийшли на вулиці далеко не всі жителі Штатів.
Зараз ви читаєте новину «Іванку Трамп розкритикували за дорогу сукню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі