пʼятниця, 03 лютого 2017 11:16

Іванка Трамп засмучена критикою її розкішної сукні

Автор: Соціальні мережі
 

Сукню дочки президента США Іванки Трамп журналісти порівняли з Уотергейтським скандалом, що закінчився відставкою президента країни Річарда Ніксона. Представники ЗМІ навіть придумали спеціальний термін для цієї історії - gowngate, що в перекладі означає "сукнегейт".

Користувачі соцмереж порівняли дочку президента з біженцями, що накрилися накидками такого ж кольору, як сукня Іванки. Дружина Джареда Кушнера не стала видаляти нещасливу фотографію з мікроблогу, але переживає через скандал, що вибухнув. Західна преса стверджує, що Іванка прокоментувала ситуацію, сказавши, що відчуває себе жахливо і надалі не допустить повторення подібного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іванку Трамп розкритикували за дорогу сукню

У минулі вихідні Іванка Трамп опублікувала в Instagram фотографію, зроблену під час одного зі світських заходів. На знімку вона стоїть в сукні Carolina Herrera срібного кольору, вартістю п'ять тисяч доларів. Цей наряд став черговим приводом для публічного засудження закону, прийнятого Дональдом Трампом минулого тижня і забороняє мігрантам семи країн в'їзд на територію США.

Зараз ви читаєте новину «Іванка Трамп засмучена критикою її розкішної сукні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі