четвер, 25 листопада 2010 14:48

Іспанський GQ роздягнув дівчину Роналду проти її волі (ФОТО)
8

Російська модель, подруга футболіста Кріштіану Роналду Ірина Шейк з'явилася оголеною на сторінках іспанського журналу GQ, проте не з власної волі. Представники дівчини запевняють - одяг із Ірини прибрали шляхом цифрової обробки фото.

"Шейк стала жертвою фотографічної ретуші та халатності "GQ Іспанія", - стверджує директор агенції "Elite".

Представникам Шейк не сподобався і заголовок до фотосесії - "Найкрасивіший Звір у світі. Хочеш побачити оголену дівчину Роналдо?". На їх думку, він вигаданий лише для того, щоб продати якомога більше примірників журналу.

Представники видання стверджують, що Ірина сама "погодилася позувати оголеною" та запевняють, що в жодному разі ані сам журнал, ані видавець не розпочав би "такої ризикованої та абсурдної гри, як стирати одяг з моделі".

Директор іспанського GQ Хав'єр Фернандес де Ангуло був присутній під час фотосесії і на власні очі бачив, як шейк сама знімала з себе одяг, що можна побачити і на сайті видання.

У фотографа Вінсента Петерса збереглися негативи з мадридської фотосесії, які також доводять правдивість слів журналу.

"Ірину могло зачепити, бо ми проінформували на обкладинці, що вона - дівчина Роналду, вона нас просила, аби ми цього уникнули", - припускає Фернандес де Ангуло.

"Про це необхідно згадувати... бо, якщо вона з'являється на обкладинці, то це тому, що вона чиясь дівчина", - додає він.

Нагадаємо, раніше Ірина Шейк вже знімалася у відвертій фотосесії для одного з номерів журналу GQ.

ТаблоID

Зараз ви читаєте новину «Іспанський GQ роздягнув дівчину Роналду проти її волі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі