пʼятниця, 03 серпня 2012 11:18

Ірина Шейк не втомлюється рекламувати купальники

Днями топ-модель Ірина Шейк була помічена в Сен-Тропе, під час рекламної фотосесії для бренду Agua Bendita. Деякі знімки вже просочилися в Мережу, і ми можемо помилуватися і на шикарні форми Ірини і досить оригінальні моделі пляжного одягу.

До речі, закінчивши роботу за новим контрактом, Шейк знову вирушила відпочивати зі своїм коханим Кріштіану Роналду. Останній у одному з нещодавніх інтерв'ю несподівано розговорився і заявив, що він - дуже романтичний хлопець по натурі. Ось тільки в це мало хто вірить. А ще він дуже турботливий тато, і йому важко заснути, якщо поруч немає Кріштіану-молодшого.

Тепер шанувальники Роналду і Шейк знову задаються питанням: ну коли ж пара зіграє весілля? Начебто урочистість була запланована після завершення чемпіонату Європи на 11-12 липня. Однак замість фотографій пишної церемонії молоді виклали знімки з рибалки.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Роналду та Ірина Шейк на пляжі Сен-Тропе показали всю свою любов

В блогах знаменитостей поки немає жодних нових вказівок на можливе весілля. Журналісти сходяться на думці, що одруження відкладене на невизначений час.

Подейкують, що спортсмен і модель просто не можуть виділити достатньо часу на урочистість у своїх щільних робочих графіках. У футбольному турнірі на Олімпійських іграх португальці не беруть участь, в розкладі Роналду значаться не тільки тренування, але і зйомки в рекламі.

А Ірина начебто вирішила спробувати себе в якості актриси. Як пишуть ЗМІ, красуня погодилася знятися в російсько-американському фільмі Matt-on-Demand, режисером якого виступить Сарік Андреасян. Стрічку планується представити в наступному році.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Шейк не втомлюється рекламувати купальники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі