вівторок, 26 січня 2021 17:22

Ілона Гвоздьова похрестила 3-місячного сина
4

Гвоздьова розповіла про хрещення сина
Фото: надане піар-агентом танцюристки
Гвоздьова розповіла про хрещення сина
Гвоздьова розповіла про хрещення сина
Гвоздьова розповіла про хрещення сина

Танцюристка Ілона Гвоздьова розповіла, як пройшло хрещення сина 3-місячного Домініка. Церемонія пройшла у Пантелеймонівському соборі 23 січня. Під час таїнства були присутні близькі друзі, які стали хрещеними батьками хлопця, чоловік Гвоздьової Іван Хомячук та їхня донька 5-річна Рія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Слава Камінська дізналася про кастинг до "НеАнгелів" в університеті

"Була камерна атмосфера. У цей день було сонячно, тепло і по-особливому душевно. Готувалися до хрестин дуже швидко, але для мами і тата пройшло все гладко і спокійно, так як всі обов'язки організації взяли на себе куми. Для мене хрестини - це дуже особисте, тому все проходило без особливого розголосу і уваги", - зазначила танцюристка.

Танцівниця Ілона Гвоздьова розповіла, чи дотримується традиції - пірнати в ополонку на Водохреще. Вона зазначила, що її батько завжди намагався спонукати до цього, адже він за життя завжди занурювався в освячену ополонку цього дня. Однак хореографиня так і не наважилася.

Зараз ви читаєте новину «Ілона Гвоздьова похрестила 3-місячного сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі