пʼятниця, 21 червня 2013 16:44

Ігор Посипайко поголився налисо через програну суперечку

Телеведучий та шоумен Ігор Посипайко програв суперечку та поголив голову. Про це він розповів в коментарі "Gazeta.ua".

"Я влаштовував корпоратив свого відео-продакшену, який робить авто-шоу "Тачки" на "1+1". Ми всі шаленіємо від машин, і, звісно, наша улюблена розвага авто-перегони. Цього разу святкували успішне закінчення весняного телесезону - зняли найкращий картинговий трек, на Чайці, і зробили все правильно – вільні заїзди, кваліфікація і гонка. Зрозуміло, що в мене і автомобільного, і гоночного досвіду більше, ніж в інших хлопців з моєї команди – і не тільки тому, що в нашому іронічному авто-шоу "Тачки" я знущаюсь з найдорожчих суперкарів планети – Бентлі, Порше, Ферарі та Ламборгіні. А й тому, що часто сам заїжджаю на гоночну трасу. Одним словом, я легко робив ставку на свою перемогу, а "якщо не виграю — брию голову". І тут випадково на п'ятому колі я перегазовую в повороті, вилітаю з траси і режисер монтажу Іван приходить перший. Я дуже азартний і постійно ставлю парі на все і весь час. І виконувати обіцяне – справа честі. Тож вже ввечері, в ресторані, під вододчку, хлопці успішно мене поголили", - каже Ігор.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Ігор Посипайко одружився без штампа в паспорті

Після того, як Посипайко став лисим, його почали плутати із хореографом Владом Ямою.

"Зайшов в кафе випити кави, а офіціанти мене питають: "Влад, чи не хочете мигдалевий круасан?". Це було дуже смішно і дещо образливо. Бо я геть не схожий на Влада Яму. Але напевно, поплутали через лисину, бороду і окуляри", - запевняє телеведучий.

На запитання, чи не буде йому спекотно із новою зачіскою, Посипайко відповіді ще не знає.

"Я ще не встиг навіть отямитися від цього, а ви у мене питаєте, чи не спекотно мені буде. Ще не знаю", - заявив чоловік.

Зараз ви читаєте новину «Ігор Посипайко поголився налисо через програну суперечку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі