середа, 13 жовтня 2010 08:45

Хворий на рак Майкл Дуглас знаходиться у важкому стані

Хворий на рак Майкл Дуглас знаходиться у важкому стані

Знаменитий актор Майкл Дуглас, який страждає на рак гортані, знаходиться у важкому стані. Про це заявив режисер Олівер Стоун, який зняв фільм "Уолл-стріт: Гроші ніколи не сплять", що вийшов нещодавно в прокат. У ньому Дуглас зіграв головну роль. Стоун назвав небезпечним стан здоров'я актора.

Дуглас повинен був супроводжувати режисера в його турі по Європі, де вийшла в прокат їхня картина. Проте за словами Стоуна, актор страждає від свого захворювання, тому вирішив залишитися в США для проходження подальшого курсу лікування.

Рак гортані був виявлений у Дугласа в серпні цього року, коли захворювання досягло найнебезпечнішої, четвертої, стадії.

За словами самого 65-річного актора, сильно хворіти горло у нього почало ще на початку цього року, проте тоді лікарі не змогли встановити причину недуги. Лише півтора місяці тому, після проведення спеціальних лабораторних досліджень, вдалося поставити діагноз.

Під час одного з інтерв'ю Дуглас зізнався, що зловживав сигаретами і алкоголем, що є чинником ризику при подібному захворюванні.

Дуглас одружений з британською актрисою Кетрін Зетою-Джонс. Він є сином легендарного голлівудського актора Кірка Дугласа і володарем двох премій "Оскар". Одну з них він отримав за головну роль в першому фільмі "Уолл-стріт", знятому режисером Стоуном в 1987 році.

NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Хворий на рак Майкл Дуглас знаходиться у важкому стані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі