вівторок, 28 березня 2023 04:00

Хто з українських зірок підкорив серце мільйонера: п'ять щасливих шлюбів
5

Багато жінок мріють про гарного, заможного чоловіка, який огортатиме їх любов'ю, турботою та виконуватиме всі забаганки. Декому пощастило такого знайти, насамперед йдеться про український красунь-знаменитостей.

Хто із зірок вийшов заміж за красеня-мільйонера розповість Gazeta.ua.

Оля і Вадим Полякові

Автор: instagram.com/polyakovamusic
  Оля Полякова з чоловіком та доньками
Оля Полякова з чоловіком та доньками

Співачка неодноразово говорила, що коли познайомилася з Вадимом, він був дуже багатий. Вона була принцесою в їхніх стосунках, а чоловік виконував всі її капризи. Однак, як зізнається знаменитість, таке щастя тривало недовго. За словами Полякової, вона з мільйонера зробила просто хорошу людину, тому що в перші роки спільного життя витратила майже всі його гроші.

Олександра Ніколаєнко та Філ Раффін

Автор: Сьогодні
  Олександра Ніколаєнко з чоловіком
Олександра Ніколаєнко з чоловіком

Українська модель вийшла заміж за американського мільярдера, власника мережі казино Філа Раффіна. Дівчину не зупинило те, що чоловік старший за неї на 46 років. Вони щасливі в шлюбі з 2008 році. Більш того, у них двоє дітей – син Річард і дочка Малена.

Ольга Громова та Саймон Джекмен

Автор: Уніан
  Ольга Громова і Саймон Джекмен
Ольга Громова і Саймон Джекмен

Ольга Громова – український дизайнер. Багато років тому вона зустріла англійського бізнесмена, задіяного в будівельному бізнесі, Саймона Джекмена. Разом з коханим вона живе в центрі Лондона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не політик і не розвідник – "Міс Україна Всесвіт 2022" розповіла про коханого

Іванна Онуфрійчук та Алмаз

Автор: instagram.com/ivannaonufriichuk
  Іванна Онуфрійчук з чоловіком Алмазом
Іванна Онуфрійчук з чоловіком Алмазом

Українська телеведуча Іванна Онуфрійчук з чоловіком Алмазом живе як у казці. Чоловік задаровує кохану розкішними подарунками, квітами, а головне увагою і коханням. Вони часто подорожують, насолоджуються один одним. У листопаді 2022 року зіграли неймовірне весілля. Іванна красувалася у декількох сукнях, а церемонія відбулася в дуже красивому місці.

Камалія та Мохаммад Захур

Автор: instagram.com/kamaliyaofficial
  Камалія з чоловіком і дітьми
Камалія з чоловіком і дітьми

2003 року українська співачка Камалія вийшла заміж за пакистанського мільйонера Мохаммада Захура. Вони живуть в розкішному будинку, виховують двох дочок. У них була навіть стайня, проте коні постраждали через війну в Україні. Як говорила співачка, їх вбили окупанти. Зараз Камалія виступає на благодійних концертах на підтримку України, а Захур, за її словами, допомагає армії.

Українська акторка Анна Саліванчук зізналася, що вони з чоловіком Олександром Божковим дуже часто сваряться. В обох дуже запальні характери.

Складнощі у стосунках у них були і до війни. Розходяться кожен день, потім сходяться, але це все тільки на словах. Вона навіть пішла до психолога, щоб бути більш стриманою.

Зараз ви читаєте новину «Хто з українських зірок підкорив серце мільйонера: п'ять щасливих шлюбів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі