середа, 06 березня 2024 09:10

Христина Соловій відповіла, чому завершила співпрацю з Вакарчуком
3

Христина Соловій
Фото: Скріншот
Христина Соловій
Христина Соловій

Українська співачка Христина Соловій вперше прокоментувала, чому закінчилась їхня співпраця з Святославом Вакарчуком.

В інтерв'ю Маші Єфросиніній артистка припустила, що Вакарчук може бути на неї ображений.

"Скандалів не було. Мені некомфортно про це говорити, тому що Святослав дуже закрита людина і між нами була сильна емоційна близькість. У якийсь момент я непроконтролювала це, я навіть не можу згадати, я кілька разів намагалася з ним про це поговорити, але він дуже закрився і вигородив між нами стіну, дистанцію. Я думаю це було якесь моє неакуратне висловлювання. Щось про мій юнацький максималізм, я кілька разів сказала, що я не хочу, щоб моя музика звучала, як Океан Ельзи… Я думаю, що його це образило. У нас, на жаль, зараз немає хорошого спілкування", - сказала Соловій.

Додала, що завершила співпрацю з колишнім продюсером на своїх умовах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "На гроші повелася" - дружина Павліка відповіла на закиди, що вийшла заміж через вигоду

"Усі права на мені. Я вважаю, що це справедливо - те, що я пішла на своїх умовах. Це мій учитель, мені важливо, що він думає про мене, я буду вдячна йому до кінця життя. Усе, що я могла сказати - я сказала. Я можу говорити виключно про себе. Я не витримала його закритості. Я готова була до діалогу. Ми спілкувалися востаннє через юристів", - поділилась виконавиця.

Соловій каже, що хотіла б відновити спілкування з Вакарчуком, але ініціювати діалог вона не буде.

"Я не можу сказати, що це ті стосунки, яких я б хотіла після завершення співпраці з моїм продюсером. Він багато чого не зрозумів про мене. Я думала, що він бачить у мені своє дзеркало і я можу сказати йому все, що я думаю і це не перейде на особистості. Про емоційний зв'язок, який я все ще пам'ятаю і відчуваю, очевидно, що мені хотілося б знати, що його так сильно зачепило в нашому спілкуванні, але я не буду ініціювати цю розмову. Я чекаю на нього. Останні п'ять років я була одна, ми не спілкувалися, продюсування все було на мені - я обирала команду, розпоряджалася бюджетами, і в мене завжди була фінансова підтримка і вона була достатньою. За це я йому вдячна", - підсумувала Христина.

Раніше Соловій розповіла про свої стосунки з письменником Сергієм Жаданом. Зіркова пара розійшлась. Ініціатором розриву стосунків була Соловій через те, що закохалася в іншого чоловіка.

Зараз ви читаєте новину «Христина Соловій відповіла, чому завершила співпрацю з Вакарчуком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі