четвер, 22 травня 2014 14:03

"Холостяк" Максим Чмерковський переміг у американському шоу
12

Фото: ABC

Учасник шоу "Холостяк" та відомий танцівник Максим Чмерковський днями переміг на американському шоу "Танці з зірками".

На паркеті Чмерковський виступав разом з Меріл Девіс, американською фігуристкою. Після того як пара отримала перемогу у конкурсі заговорили про їхній роман.

"Не дивлячись на те, що це реаліті-шоу, люди в ньому опиняються у по-справжньому реальних ситуаціях, - розповіла фігуристка, - це випробування тому що ти не був готовий до того, що доведеться танцювати щопонеділка. Ти пізнаєш людей у різних ситуаціях, які інколи смішні, інколи непрості і я думаю це те, що робить шоу успішним. І саме тому, коли камери вимикаються, багато стосунків, які сформувалися на шоу продовжуються".

Брат "Холостяка" Чмерковського, Валентин впевнений, що Максим ніколи не був закоханий у кого- небудь більше, ніж він закоханий у Меріл, але це нагадує більше стосунки з історії про Кінг-Конга.

"Він кохає її можливо більше, ніж кого-небудь, але це стосунки немов з історії про Кінг-Конга, - говорить Валентин Чмерковський, - вона мила, він ніжний до неї, тому що хоче, щоб вона сяяла і не хоче образити її. Він намагається бути спокійним для неї, тому що вона остання людина, яку б він хотів би бачити у сльозах і яку б хотів образити. Це кохання більше, ніж поцілунок. Він точно кохає її і вона відповідає йому взаємністю".

Максим Чмерковський та Меріл Девіс офіційно не підтверджували свої романтичні стосунки.

Зараз ви читаєте новину «"Холостяк" Максим Чмерковський переміг у американському шоу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі