пʼятниця, 05 лютого 2021 08:49

Холостячка Мішина заговорила про непрості стосунки

Холостячка Мішина заговорила про непрості стосунки
Під час фіналу шоу "Холостячка" українська актриса Ксенія Мішина обрала сценариста студії "Квартал 95" Олександра Еллерта. Фото: instagram.com/misha.k.ua

Акторка та зірка шоу "Холостячка" Ксенія Мішина вважає, що в житті всім даються партнери, яких ми заслуговуємо. При цьому вони дають нам цінні уроки.

Своїми роздумами поділилася з фоловерами в Instagram.

"Такі партнери, які підсвічують наші темні місця, ті частини нас, які ми не приймаємо або навіть не усвідомлюємо. Але всі ці частини треба прийняти, перевірити і дати їм місце", - написала актриса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фіналіст "Холостячки" розсекретив нюанси стосунків з Мішиною на проєкті

За її словами, відносини - це дуже довгий і важкий шлях роботи над собою, шлях до поваги і абсолютної любові. При цьому навичка любові набувається тоді, коли ви вмієте любити себе. Але мова йде не про егоїзм, а про турботу про себе і захист своїх кордонів.

"Все починається з вас. І мета не міняти партнера, а вирощувати цілісну особистість у собі, і тоді ваш партнер буде тягнутися за вами і розвиватися. Або ні. І тоді все", - додала Мішина.

Вона також підкреслила, що потрібно прагнути до відчуття тотального щастя в кожному моменті своєї історії.

Переможець реаліті "Холостячка" Олександр Еллерт зізнався, що закохався в Ксенію Мішину з першого погляду. Проте актриса засумнівалася у його словах. Відповідний ролик Мішина опублікувала в особистих Instagram-сторіз. Пара їде в машині й Еллерт дає телефонне інтерв'ю.

Зараз ви читаєте новину «Холостячка Мішина заговорила про непрості стосунки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі