понеділок, 04 січня 2021 21:39

Фіналіст "Холостячки" розсекретив нюанси стосунків з Мішиною на проєкті
5

Бізнесмен та фіналіст шоу "Холостячка" Олексій Тригубенко поділився враженнями від проєкту та розповів про життя після фіналу. Він наголосив, що було б краще, якби головна героїня проєкту Ксенія Мішина раніше сказала б про те, що чоловік їй не подобається.

"Якби мені Ксенія ще в Карпатах сказала, що не хоче продовжувати наше спілкування, я б з розумінням це сприйняв. Це означало б лише те, що ми один одному не підходимо. Отримати відмову, дійшовши до фіналу, було набагато складніше", - розповів Тригубенко під час інтерв'ю виданню "Факты".

Бізнесмен розповів про життя після фіналу
Фото: instagram.com/aleksey_trygubenko
Бізнесмен розповів про життя після фіналу
Бізнесмен розповів про життя після фіналу
Бізнесмен розповів про життя після фіналу
Бізнесмен розповів про життя після фіналу

Бізнесмен заявив, що не шкодує про участь у шоу.

"Отримав досвід. Це кайфово, коли на кожному етапі відсіюються люди, які тобі не підходять. Адже в житті, буває, роками придивляєшся, спілкуєшся, а у вас немає нічого спільного. І краще було б розійтися набагато раніше", - додав він.

Тригубенко також розсекретив, чи має він романтичні стосунки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, чи разом зірка "Холостячки" зі своїм обранцем

"Бізнес і розвиток у пріоритеті. Будувати стосунки найближчий рік не планую, але хто знає, що може трапитися", - сказав фіналіст шоу.

18 грудня відбувся фінал шоу "Холостячка", де українська актриса Ксенія Мішина вибрала сценариста студії "Квартал 95" Олександра Еллерта. Другий фіналіст шоу - бізнесмен Олексій Тригубенко прокоментував завершення шоу.

Зараз ви читаєте новину «Фіналіст "Холостячки" розсекретив нюанси стосунків з Мішиною на проєкті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі