пʼятниця, 06 березня 2020 14:21

Хлопчик Коля із Херсона потрапив у Forbes і на обгортку Playboy: співак розповів, як заробляв мільйони
10

Образ Макса Барських допоміг розкрити фотограф Дмитро Комісаренко
Фото: Фото надані пресслужбою співака
Образ Макса Барських допоміг розкрити фотограф Дмитро Комісаренко
Образ Макса Барських допоміг розкрити фотограф Дмитро Комісаренко
Образ Макса Барських допоміг розкрити фотограф Дмитро Комісаренко
Образ Макса Барських допоміг розкрити фотограф Дмитро Комісаренко

8 березня співаку Максу Барських виповниться 30 років. Напередодні ювілею музиканта медіакомпанія BURDA MEDIA в Україні зробила з іменинником спецномер "Як це бути чоловіком". Номер має 2 обкладинки. Розкриває історію успіху артиста.

Головних історій журналу удостоювалися Х'ю Хефнер, Дональд Трамп, Джордж Клуні, Бруно Марс, Джейсон Стейтен, Деніел Крейг. Наслідуючи традиції, вперше за 15 років існування PLAYBOY в Україні, медіахолдинг теж зробив спецвипуск. Запрошеним редактором став Алан Бадоєв. Номер шукає поняття "мужності" поза жіночою системою координат.

Образ Макса Барських допоміг розкрити фотограф Дмитро Комісаренко.

Співак в інтерв'ю згадав, коли почав заробляти хороші гроші і усвідомив себе мільйонером.

"Великі гроші прийшли досить давно, з моменту успіху альбому "Тумани". Протягом багатьох років гроші постійно перебували в обороті. Я весь час вкладав кошти, щоб отримувати максимальні можливості для свого продукту, покращувати його у всіх можливих напрямках. І як результат, це дало ще більше капіталу. А усвідомлення наявності суми з шістьма нулями прийшло відносно недавно, відтоді, як з'явилася можливість зайнятися побутом: купити ту квартиру, яку хочу, мати ту машину, яку хочу, забезпечувати моїх родичів так, як мені б хотілося. Мільйон обчислюється не папірцями, а можливостями", - сказав Барських.

На питання "що відчував у момент, коли зрозумів, що мільйонер?", Макс відповів жартом.

"У мені посміхнувся маленький хлопчик Коля з Херсона зі словами" могЁшь ", - сказав Барських.

Макс Барських є в американському Forbes. Не завдяки своїм мільйонам. У 2018 році в рамках першого світового туру оглядач Forbes US відвідав концерт Макса Барських у Сан-Франциско в легендарному клубі DNA Lounge. Після цього видання назвало артиста музичним послом України у світі.

"Успіх не приходить сам по собі. Це завжди жорсткий таймінг і скрупульозно вибудувана робота над собою. Він обмежує, але і структурує. Робить тільки кращим", - сказав співак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Терновий вінець і язики полум'я: Макс Барських створив колекцію одягу з українською дизайнеркою

Триває світовий тур співака "Nezemnaya". Литва і Білорусь стали першими країнами, які побачили його шоу. Концерти українського музиканта проходять з аншлагами. Далі артиста чекає серія концертів по Німеччині, Чехії, Данії, Швеції, Фінляндії та Австралії.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Модель моего успеха очень проста. Она основана на двух конкретных принципах. Первый: делай максимально качественно, вкладывай весь потенциал в свою крайнюю работу, ведь она является твоим лицом. Второй: будь честен, занимайся исключительно тем, во что веришь и что чувствуешь. Я никогда не займусь каким-нибудь делом, которое я не понимаю изнутри – как сложены его атомы, не понимаю, как оно функционирует и что оно дает людям, в чем его главный смысл и самое главное – для кого оно. Поэтому все, чем я занимаюсь, – это музыка, околомузыкальные процессы и те творческие столпы, которые мне близки. ⠀ Photo: @dmitrykomissarenko Photo assistant: @tverdohleb_k Style: @luviofficial Mua: @schelkonogova Hair: @max_nago Clothes: @colins_ua Magazine: @playboy_ukraine_ ⠀ #МаксБарских #Playboy #Nezemnaya2020 #1990

Публикация от Макс Барских / Max Barskih (@max_barskih)

Популярний співак Макс Барських представив новий яскравий кліп на пісню "Лей, не жалей". У цій роботі чоловік виступає проти соціальних суджень і закликає глядача до свободи самовираження.

Зараз ви читаєте новину «Хлопчик Коля із Херсона потрапив у Forbes і на обгортку Playboy: співак розповів, як заробляв мільйони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі