вівторок, 05 листопада 2013 10:53

Гурт "Король і Шут" виступив з останнім концертом

 

Олексій Горшеньов, брат Михайла Горшеньова, соліста відомого гурту "Король і Шут" приїхав до Києва, щоб дати останій концерт щоб вшанувати пам'ять брата. Вони були схожими ззовні, але дуже різними всередині. Про це він розповів кореспондентам ТСН Особливе на каналі 1+1.

В останнє Олексій Горшеньов грав у складі гурту 20 років тому, був барабанщиком, тепер на концерті у Києві він вокаліст, виконує партії покійного брата.

За словам Олексія, вони були дещо несправжніми братами.

"Ми братами були не дуже справжніми, що він постійно був на гастролях, що я. Тому ми зустрічались дуже рідко. Не як середньостатистична родина. Я бачив його можливо в рік на великих фестивалях, а рідко на днях народження батьків", - каже Олексій Горшеньов.

Михайло Горшеньов не дожив до сорока, офіційно причиною його смерті стала серцева недостатність, музикант помер вдома, близькі впевнені, все почалося через наркотики.

"Люди артисти, поети і так далі, вони в цьому знаходили свою якусь особисту свободу, коли ти не напружений, коли світ на тебе не давить, коли твій внутрішній світ збалансований", - каже Олексій.

Михайло Горшеньов вирішив покинути погані звички, коли у нього в житті з'явилась друга дружина Ольга, вона народила йому єдину доньку Олександру, яка тепер з мамою живе у Пітері.

"Вона знаходиться в такій ситуації, коли в неї на руках маленька дитина, тому вона в якості ріелтора працює у дуже маленький вільний час, про фінансові її можливості я не дуже в курсі, але це не дуже чудово", - каже Олексій про Ольгу.

За словами Олексія, після смерті брата він перестав боятися власної смерті, але став серйозніше ставитися до життя.

"Це якесь застереження, я бачив Мішу у станах схожих на мої і я починаю боятися, а мені помирати не можна. Я жалкую, що при моїх майбутніх успіхах, я не зможу поділитися ними, так, як я ділився з батьком та Михайлом, ось про це я жалкую", - каже Олексій.

Зараз ви читаєте новину «Гурт "Король і Шут" виступив з останнім концертом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі