вівторок, 31 травня 2016 15:28

Група O.Torvald готує музичний наркотик
6

Фото: Євгенія Люлько

Гурт O.Torvald анонсує вихід нового альбому. Платівку буде оприлюднено 1 вересня 2016 року. Команда заявляє, що прагне створити матеріал, який під час прослуховування в плеєрі, передаватиме масштабну атмосферу і настрій великого музичного фестивалю.

Музиканти говорять про принципово нове звучання O.Torvald, хоча б тому, що більшість треків пишуться нетрадиційним для команди способом, коли первинним інструментом є не гітара, а клавішні, які задають мелодію. O.Torvald почне знайомити публіку з новим матеріалом вже влітку, кожного місяця запланували реліз синглу, тож перший трек можна буде почути в червні.

"Працюючи над цим альбомом, ми зрозуміли, що найголовніше для O.Torvald – це свобода і гармонійний внутрішній стан. Роби, те що хочеш, і саме тоді це буде цікаво людям. Ми і робимо. Цей альбом принципово відрізняється від попередніх наших робіт, це інша музика, це суцільний позитив і ніяких сопливих страждань. Будуть танці, квіти, кохання та різнокольорові спалахи. Це буде справжній музичний наркотик.

Я прагну, щоб люди, які слухатимуть нашу музику, відчули на собі той стан, в якому ми її писали – чесну ейфорію життя. Любов до музики та людей. Ми звісно лишаємо за собою право на важкі гітарні рифи, проте точно додамо позитиву і танців.", - говорить Євген Галич, фронтмен O.Torvald.

"Шість місяців триває робота над новим альбомом O.Torvald, ми постійно пишемо, маємо вже чимало треків та ідей , більшість з яких народилися ще минулого року під час концертних турів – в готелях, автобусах, на саундчеках чи вечірках після концертів. Особисто я вже бачу в цьому матеріалі і альбом, і кілька головних треків, та бачення інших учасників гурту відрізняється від мого, тому фінальний процес буде безумовно цікавим. Ми маємо зібрати матеріал в одну велику цілісну і красиву картину – новий альбом гурту O.Torvald.", - розповів Денис Мізюк, гітара.

"Вже кілька місяців ми маємо власну музичну базу в Києві, де проводимо багато часу, де маємо той час на експерименти й втілення ідей, де пишемо новий матеріал. Цей альбом буде відрізнятися від попередніх наших робіт, і мені це подобається. Буде більше електронної музики, танцювальних треків, проте ми не забуваємо і про гітари. Я вчуся відтворювати електронні ритми вживу, це досить складний, але дуже цікавий для мене досвід.", - ділиться Олександр Солоха, барабани.

" З цим альбомом все по-новому. По-перше ми маємо власну студію і більше часу для творчості. Це дуже важливо. По-друге – намагаємось вийти за межі звичного " Оторвальду", в чомусь подорослішати, знайти новий звук, нові гармонії, багато працюємо над структурою треків. Це важко, але дуже цікаво.", - розповідає Нікіта Васильєв, бас-гітара.

Восени 2016 року O.Torvald планують всеукраїнський тур, під час якого наживо представлять публіці новий альбом.

Нагадаємо, з 2015 року почалася співпраця O.Torvald з режисером Кадімом Тарасовим "Chupacabra Production". Результатом спіпраці стали дві відеороботи - в березні 2016 вийшов кліп на пісню "Сніг" , а в травні відбулась презентація відео на саундтрек до серіаліті Нового каналу "Київ вдень та вночі", який Кадім Тарасов створив разом з командою Нового каналу.

Зараз ви читаєте новину «Група O.Torvald готує музичний наркотик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі