понеділок, 26 травня 2014 11:00

Гриценко розповів, як чекав сина з полону

Автор: obozrevatel.com
 

Анатолій Гриценко був чи не єдиним кандидатом у президенти, чий син добровільно пішов в армію, у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1 політик розповів, як чекав свого сина з російського полону у Криму, в якому він перебував 8 днів.

"Я в Криму не був, в той час я був тут, як людина, яка проголосувала проти визнання нового уряду Криму, нам було заборонено в'їзд в Крим, ми були персонами нон ґрата. Що відчували? Мабуть, те що відчувала б будь-яка людина – останні слова були: "стрільба" і на цьому все. Найбільше, коли приходили смски або дзвінки "завтра пришлемо вуха, пальці" або "виказуємо співчуття рідним і близьким померлого, могила там...", але ми все пережили, він повернувся", - говорить Анатолій Гриценко.

Одразу після російського полону, син Гриценка пішов до військкомату.

"Коли він вирвався з російського полону Криму він пішов на другий день зранку в військкомат, його не викликали досить довго, а далі історія була кумедна. Коли син разом з іншими влаштували пікет біля Адміністрації президента і вимагали рішучих дій на Сході, його наступного дня викликали", - сказав Анатолій Гриценко.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко розповів, як чекав сина з полону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі