субота, 21 листопада 2015 20:01

Горянський розповів, чому його донька відмовилась від участі у "Маленьких гігантах"

Автор: abastudio.org
 

Актор Володимир Горянський розповів у передачі "Світське життя", що його донька Маша відмовилась від участі у проекті "Маленькі гіганти", тому що вважає, що це не справедливо, якщо вона братиме участь у шоу разом з татом.

"Машу запрошували на кастинг, а мене запрошували наставником у проект, але вона сказала, що це не буде об'єктивно, нечесно каже - "давай розберемося - а бо ти, або я", вирішили, що я.

Народжувати дітей і виховувати це велике щастя, тому якщо Бог дасть таку можливість, то я буду вважати, це велике щастя", - говорить Володимир Горянський і додає, що у нього є жінка, від якої у нього могли б народитися ще діти.

Нагадаємо, раніше співачка Наталя Могилевська розповідала, про те, що їй дали "Маленькі гіганти".

"Дійсно, той факт що я зараз беру участь у дитячих проектах говорить про те, що я відчула: жіноча природа материнська відкривається. Мені це цікаво і здається, що багато можу дати і, як тільки я зможу і вирішу, повірте, у мене буде багато дітей. Я здивую вас...

Чужих дітей не буває і навіть, якщо я не наважусь стати мамою сама, то багато любові, бажання, уміння бути мамою я подарую іншим дітям, адже не важливо рідна ти мама, чи ні. Сказала, що у мене дітей буде багато, а якщо поглянете у мій паспорт, то при всьому бажанні народити власну футбольну команду я не встигну", - говорить Могилевська.

Зараз ви читаєте новину «Горянський розповів, чому його донька відмовилась від участі у "Маленьких гігантах"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі