середа, 19 листопада 2008 11:56

Голлівудська зірка роздяглася для обкладинки в 62 роки (ФОТО)

Актриса позувала практично голою для знаменитого американського фотографа Тіматі Уайта.

"Істквікска відьма" Сьюзан Сарандон і в 62 роки дуже хороша. І актриса цього не приховує: нещодавно вона позувала для знаменитого американського фотографа Тіматі Уайта. Про це повідомляє "КП".

Цього разу він перетворив голлівудських знаменитостей в pin-upgirls- дівчат з картинок 30-40-х років, портрети яких легко видиралися з журналів і приколювалися в кабінах водіїв - далекобійників, на стіни холостяцьких жител, в армійських казармах. ( звідси і їх прізвисько, по англ. pin-up - приколоти, прикріпити до стіни).

У об"єктив Уайта потрапили, зокрема, Деніз Річардс, Сінді Кроуфорд, Кейт Хадсон і, звичайно ж, Сьюзан Сарандон. Актриса лежить на підлозі, задерши ноги вверх- в одних панчохах і червоному боа.

- Моя поза була, мабуть, найбільш незручною, але вийшло красиво, - розговорилася Сарандон.- Ми дуже довго не могли придумати, як краще прикрити боа мої груди, як красивіше розкидати волосся в кадрі. І ще було дуже холодно лежати на підлозі.

Зараз ви читаєте новину «Голлівудська зірка роздяглася для обкладинки в 62 роки (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі