вівторок, 11 жовтня 2011 11:03

Голі сідниці Ірини Шейк замазали чорнильною плямою
5

Фото: Фото: Raphael Mazzucco for CULO

Ірина Шейк показала свою ідеальну фігуру в ілюстрованій книзі про жіночі сідниці. 25-річна російська модель стала однією з найпопулярніших моделей у світі і, судячи з останньої фотографії, не важко зрозуміти, чому, пише The Daily Mail. Ірина голяка лежить на пом'ятому ліжку обличчям вниз. Тільки чорнильна пляма, нанесене на знімок, закриває від очей її принади.

Видання під назвою "CULO by Mazzucco" стало творінням рук репера і бізнесмена P Diddy та голови лейблу Interscope Records Джиммі Айовіна. Всі знімки виконані модним фотографом Рафаелем Маццукко. Книга складається з 248 фотографій, на яких зображені виключно жіночі сідниці.

P Diddy, який займається випуском книги, віддав належне роботі Маццукко: "Рафаель - справжній художник. Він покладається на інстинкт, на природне почуття краси. Його робота пристрасна і потужна".

"CULO by Mazzucco" надійде у продаж 22 листопада і буде коштувати $65.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Ірина Шейк перестала вдягати купальники для фотосесій

Сама Ірина Шейк нещодавно розповіла, як вона тримає себе у формі.

"Я дійсно люблю робити щось для себе. Коли в мене є вільний час, я люблю піти в спа на масаж. Я займаюся чотири або п'ять разів зі своїм тренером не тому, що хочу бути худою. Просто, коли я починаю день з тренування, це дозволяє мені почуватись добре", - зізналася модель.

Ірина багато зараз працює над своєю кар'єрою відтоді, як потрапила на обкладинку престижного Sports Illustrated на початку цього року.

Шейк нещодавно розповіла в інтерв'ю Forbes, що це одна з найголовніших подій, які можуть статись в модельній кар'єрі: "Тепер люди впізнають мене на вулиці. Пару днів тому після душа я вийшла вигуляти свою собаку. До мене підійшов чоловік із сумкою, заповненою журналами. Він приїхав з Нью-Джерсі і попросив підписати мене всі ці журнали. Було близько 10 годин вечора".

Зараз ви читаєте новину «Голі сідниці Ірини Шейк замазали чорнильною плямою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі