середа, 24 жовтня 2018 16:25

Глянцеві видання відмовились працювати з зірковим фотографом, якого звинуватили у домаганнях

Глянцеві видання відмовились працювати з зірковим фотографом, якого звинуватили у домаганнях

В одному ряду з Харві Вайнштейном, Джеймсом Тобака і Романом Поланскі 24 жовтня 2071-го року став і відомий фотограф Террі Річардсон.

Видавничий дім Condé Nast припинив співпрацю з 52-річним Ричардсоном через розмови про його сексуальні домагання до моделей. Про це стало відомо завдяки електронномулисту співробітникам видань, поширенному віце-президентом компанії Джеймсом Вулхаусом.

Зміст листа потрапив в розпорядженні газети The Daily Telegraph. У ньому повідомляється, що виданням, що входять в групу Condé Nast, з понеділка заборонено співпрацювати з фотографом, а всі його роботи, які були замовлені, але ще не опубліковані, повинні бути "знищені або замінені іншими матеріалами".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сексапільна дружина "Тора" продемонструвала пружні форми в леопардовому купальнику

"Я пишу вам з важливого питання. Condé Nast не хотів би більше працювати з фотографом Террі Рчардсоном. Будь ласка, підтвердіть, що ця установка буде негайно працювати у вашій структурі. Дякую за вашу підтримку в цьому питанні", - написав Вулхаус, не уточнивши причини такого рішення.

Нью-Йоркський фотограф працював з багатьма знаменитостями, включаючи Бейонсе, Леді Гагу, Майлі Сайрус і інших. Його стиль відрізняється відвертістю і сексуальним підтекстом. Моделі не раз звинувачували Террі в домаганнях, але він все заперечував. Однак на тлі секс-скандалу з голлівудським продюсером Харві Вайнштейном поведінка фотографа привернуло особливу увагу преси: ЗМІ задалися питанням, чому заслуги фотографа досі вважають в світі моди, незважаючи на його репутацію.

Харві Вайнштейн домагався до голлівудських актрис і співробітниць протягом декількох десятиліть, обіцяючи їм свою підтримку. Газета The New York Times опублікувала своє розслідування, назвавши імена жертв і сюжет дій кіномагната.

Зараз ви читаєте новину «Глянцеві видання відмовились працювати з зірковим фотографом, якого звинуватили у домаганнях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі