пʼятниця, 06 серпня 2021 17:55

Гаряча Каменських, Нікітюк на сапборді й голі фото коханої Неймара - що публікують зірки в мережі
12

Знаменитості регулярно поповнюють мережу пікантним контентом. Діляться сексуальними фото в Instagram.

Учасниця гурту "ВІА-Гра" Ксенія Попова зваблює спокусливими вигинами. Зірка позувала в чорно-блакитному боді. Голий бюст ледь прикривала рукою. Еротичний образ доповнила босоніжками на підборах.

Телеведуча й акторка Лілія Ребрик публікувала світлини з відпочинку в Болгарії. На серії знімків постала в чорному бікіні. Жінка влаштувала фотосесію на пляжі.

Наймолодша мільярдерка й американська модель Кайлі Дженнер вразила фанів позуванням топлес. Одягнула лише золоті плавки. Її оголені груди, які прикрила руками, обмазали золотою фарбою. Образ зірки доповнив макіяж природних відтінків.

Співачка Ольга Горбачова влаштувала фотосесію на яхті. Для цього обрала синьо-біле бікіні. Пляжний образ доповнила сонцезахисними окулярами й масивними прикрасами.

Американська модель і кохана зіркового футболіста Неймара Наталія Баруліч захопила мережу знімками в стилі ню. На серії світлин позувала лише в зелених босоніжках і крислатому капелюсі. Талію прикрасила ланцюгом.

Фіналістка романтичного реаліті "Холостяк-10" Дана Оханська постала топлес. Для фотосету обрала білі штани, латексні рукавиці й чорні босоніжки. Волосся акуратно вклала. Образ доповнила масивними сережками, намистом і браслетами.

Виконавиця Настя Каменських, яка виступає під сценічним ім'ям NK, ділиться фото з відпустки. Зірка разом із коханим, продюсером Олексієм Потапенком, найкращою подругою - дизайнеркою Анною Андрійчук, матір'ю Лідією та друзями відпочиває в Хорватії на яхті. Звідти публікує пікантні світлини. На одній постала в червоному бікіні, яке вдало підкреслило пишні принади й струнку фігуру артистки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ріанна стала мільярдеркою та найбагатшою жінкою в музичній індустрії

Gazeta.ua підготувала, які ще гарячі знімки показували зірки цього тижня.

Учасниця гурту "ВІА-Гра" Ксенія Попова зваблює мережу спокусливими вигинами
Фото: instagram.com/xseniyapopova
Телеведуча й акторка Лілія Ребрик публікувала світлини з відпочинку в Болгарії
Наймолодша мільярдерка та американська модель Кайлі Дженнер вразила фанів позуванням топлес
Співачка Ольга Горбачова влаштувала фотосесію на яхті
Американська модель і кохана зіркового футболіста Неймара Наталія Баруліч захопила мережу знімками в стилі ню

Діджейка Анастасія Кумейко, більш відома як Dj Nana, показала звабливі фото. Артистка позувала в боді й чорній накидці, еротично вигинаючись. Образ доповнила білими босоніжками на підборах і підтяжками для панчіх. Артистка Mamarika, яка невдовзі народить первістка, вразила сміливими фото в стилі ню. Оголені груди зірка, справжнє ім'я якої Анастасія Кочетова, прикрила рукою. На плече накинула бежеве пальто.

Зараз ви читаєте новину «Гаряча Каменських, Нікітюк на сапборді й голі фото коханої Неймара - що публікують зірки в мережі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі